2777
2789
عنوان

بی بی چک مدیکور و زمان استفاده از بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 30263 بازدید | 159 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم چراکمردردودل درددارم ولی کمه وقتایی که زیادفعالیت میکنم یادخترموبغل میکنم بیشترمیشه دردش. ...

اها مرسی گلم خیلی میترسم بچه اولمه اصلا از رو جام تکون نمیخورم میترسم خدایی نکرده...

ترشحم دارم دیگ خیلی میترسم

شما نداری؟؟

این ماله منه

ولی شنیدم مارک مضخرفیه😭

اصلاحساسیت نداره

روش نوشته۱۰روز پس ب تعویق افتادن

اه

ینی چییییییییی

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
اها مرسی گلم خیلی میترسم بچه اولمه اصلا از رو جام تکون نمیخورم میترسم خدایی نکرده... ترشحم دارم دیگ ...

چراعزیزم ولی کمه.اصلانگران نباش زیادم خودتوتوجانندازکه برای زایمانت سخت میشه تنبل بارمیای

خدایاشکرت
این مارکای ناشناخته به دردنمیخوره

مث بچه ها ذوق میکنم یکی میگه بدرذنمیخوره مارکش😔😔😔😔😔

کاش بدردنخور باشه ومارک دیگه امتحان کنم مثبت شه خبرشوبدم بهتون

توکل بخدا

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
خدابزرگه عزیزم ناامیدنباش انشاالله به زودی مامان میشی...

انشاالله دوستم

پس چرا استارتر میگی مدیکور اینکه ریما هستش

عزیزم این بیبی چک منه

یکساعت پیش گزاشتم