2777
2789

😐مدیکور و زمان استفاده از ان

تعداد رای : 6
نظرسنجی
😐
0
0%
😐😐
6
100%
خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤

الهی خدا مدیکورو از زمین برداره....

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اطلاعاتی درباره این موضوع دارین😐

برا من مثبت شد ازم منفی شد 

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
دو تا بی بی چک بخر یکیشو یه روز بزار یکیشو یه روز دیگه مثبت بود برو از.......باید ادرارت غلیظ باشه ع ...

😐الان هشت روز گذشته

استفاده کنم زوده یا هنوزم صبرکنم؟

دوسه مارک مختلف و مدلای مختلف مدیکورو بخر ولی من عصبانیم ازش همین روزاس که چالشه نه به مدیکور رابندازم

هر بی بی چکی بخری فرقی نمیکنه گلم حساس نشو الانم هشت روز از موعدت گذشته عالیه بزاری کامل نشون میده

اها مرسی☺🌺

برو داروخونه دوسه مارک متفاوت بردار اگه دوتا مارک مختلف مثبت شد مثبته دیگه