2777
2789
عنوان

اگه می‌ترسی نیا

188 بازدید | 10 پست

تاپیک قبلی منو بخونید موضوع ماورایی داره..

.................

بنظرتون چرا درگیری ماورایی زیاد شده چرا دعانویس ها زیاد شدن

چرا مردم بیشتر دنبال دعا و جادوئی

و در آخر راهکار ذکر قرآنی بگید برای نزدیک شدن بخدا و ختم قرآنی برای دور شدن از شیاطین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اینجوریرحس نکردم تصور خودته

نه شما از من شناخت کافی نداری عزیز،من بجاش قرآن و ختم قرآن و نماز اول وقتم دارم

توهم نیست من رویای صادقه زیاد میبینم کسایی که مثل من هستن اذیت و آزار هم دارن

تازه چندماهه فهمیدم بختم چرا بسته س ازدواج و خواستگار نمیتونم داشته باشم

باهاتون موافقم و منم درگیر شدم و در حالی ک تا چند وقت پیش فکر میکردم این چیزا برای زمان پیامبره اما اخیرا متوجه شدم اتفاقا الان خیلی زیاده و اتفاقا بین جوون تر ها و بعضا تحصیل کرده ها

تنها راهش توکل بر خدا و تقویت ایمان و دوری از ادمهاس

من ک رفتم قران درمانی الان واقعا بهترم

و میخام نماز جعفر طیار بخونم چون همین نماز منو اگاه کرد

و یک دور ختم قران

چون حس میکنم جادوهایی ک روم بود و مانع اجابت دعاهام میشد باطل شده و دعام اجابت میشه جالبه برای همه چیز دعام مستجاب میشد جز برای خودم و ب ویژه یک موضوع خاص

ی خواب نوشتم تو تاپیکهام در مورد حدیث کسا برات شاید جالب باشه ببینش

زیر سی سال تو تاپیکهای من شرکت نکنه و نظر نده لطفا ممنونم❤️تحت هیچ شرایطیییی وگرنه کارما داره حالا خود دانید🤗❤️مردای غیر منطقی و مزه پرون هم همینطور سپاس🙏خدای خوبم اون عزیزم را ب من بده و بعد شجاعت خواستن و ایستادن درکنارش ،در کنار هم برای خودمون❤️ازت ممنونم💕لهو و لعب حرامه ،لهو و لعب ب هر کار مفیدی ک وقت را بکشه و از زندگی سالم دورت کنه گفته میشه پس انقد تو سایت نچرخ و هی زر زر کن و عمر گران را ک فقط یکبار بهت داده شده اینجا هدر بده ،باشه ؟این قسمت خطاب ب خودم بود برای کنترل خودم ولی شاید برای شما هم مفید باشه

باهاتون موافقم و منم درگیر شدم و در حالی ک تا چند وقت پیش فکر میکردم این چیزا برای زمان پیامبره اما ...

چقدر حس خوبی ازت گرفتم ،ممنونم ازت نظرتو گزاشتی

چقدر حس خوبی ازت گرفتم ،ممنونم ازت نظرتو گزاشتی

خاهش میکنم

زیر سی سال تو تاپیکهای من شرکت نکنه و نظر نده لطفا ممنونم❤️تحت هیچ شرایطیییی وگرنه کارما داره حالا خود دانید🤗❤️مردای غیر منطقی و مزه پرون هم همینطور سپاس🙏خدای خوبم اون عزیزم را ب من بده و بعد شجاعت خواستن و ایستادن درکنارش ،در کنار هم برای خودمون❤️ازت ممنونم💕لهو و لعب حرامه ،لهو و لعب ب هر کار مفیدی ک وقت را بکشه و از زندگی سالم دورت کنه گفته میشه پس انقد تو سایت نچرخ و هی زر زر کن و عمر گران را ک فقط یکبار بهت داده شده اینجا هدر بده ،باشه ؟این قسمت خطاب ب خودم بود برای کنترل خودم ولی شاید برای شما هم مفید باشه

حالا چرا بختت بسته اس؟

حالا چرا بختت بسته اس؟

نمیدونستم،تا وقتی یه دعا نویس بهم گفت دعازدن اسم طرف زهراس،یه زهرا داریم اونم زنداییم،شکم رفت پیش اون گفتم بدی نکردم چرا دعا بزنه،این گذشت،سر داستان اذیت هایی که میشدم قشنگ جن میدیدم تو خوابم حرفم میزدن باهام،دوس نداشتم ببینم دوس داشتم بیشتر برم سمت ائمه و خدا ،دعا کنم مستجاب بشه،تا یه دعایی پیدا کردم تو اینترنت اسم نمیبرم چون سنگینه،من هر دعایی بخونم این مدلی باشه همون شب نتیجه میبینم نیت کردم گفتم چرا نمیتونم ازدواج کنم،خواب دیدم توی خواب یه مار دیدم که سرشیه گربه بود ،اومد روی بدنم و گفت اسم زهرا با فامیلش گفت ،خداشاهده سه بار فامیلشو تکرار کر تا فهمیدم کی دعا زده،فهمیدم منظور از اسم زهرا کدوم شخصه،الان به لطف یه دعانویس رها شدم ،و آروم شده خواب هام و دارم نشونه ۷ای نزدیک به خدا رو خیلی قشنگ میبینم و با تموم وجود حس میکنم خدا صدامو میشنوه این بزرگترین معجزه زندگیم بود چون سنگینی برداشته شد ازم