2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

192 بازدید | 12 پست

سلام بجه ها من یه هفته پیش با شوهرم سریه مسئله ای دعوام شد، قبلا هم این اتفاق افتاده بود که گفت دیکه این کاررو نمیکنه(ضرر مالی هست بازرهای مالی) وخانوادش هم هواسشون بود این اتفاق نیوفته که وقتی مجدد افتاد من به خانوادش گفتم واون هام نصیحتش کردن واین حرفا.قبلش من خیلی ناراحت بودم خونه مامانش رفتم وگفتم من سرکارمیرم اینقد رعایتش ومیکنم هزینه لباس خودم وبچم از خودمه به اون نمیگم که فشار بهش نیاد بخدا گوشت ومرغ رو سعی نیکنم برسونم کم کم که بهش نگم فشار بیاد بعد این راحت میره پولاشو حروم میکنه بدون توجه به ما واینکه بره پول بزاره تو این بازارها پول ۱%سال کار کردنه منه حالا بعد ۱ هفته باهم اشتی کردیم متو شوهرم بعد تموم حرفا رو مادرشوهرم رفته به شوهرم گفته که زنت اومده گفته این پول نمیده فقط گوشت ومرغ میگیره وفلان شوهرم عصبانی شده بود گفتم اخه مامانت حرفای منو چرا باید بیاد جوردیکه به تو بکه که من ازچشمتو بیوفتم حالا من دردو دلی کردم با خانوادش که نصیحتش کنن اونا چرا باید دقیق حرفا رو برن بگن که اره جلو بچه هام نباید به تو حرف بزنه حالا حالم ازمادرشوهرم بهم میخوره ننیدونم چه رفتاری کنم باهاش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مقصر خودتی عزیزممادرشوهر آدمه دردودل کردنه؟؟؟؟با جوی آب درد و دل کن با چت جی پی تی درد و دل کن ولی ب ...

اخه خواستم بدونن پسرشون چه گندی زده حالاکه دیدن نه برعکس سودم کرده رفتن حرفا منو کفتن

برای جبران هم به روش بیار

دعوا راه ننداز اصلا ، ولی هرموقع دیدیش یا حرفش شد بگو فلانی(شوهرت) اومد بهم گفت شما اینجوری گفتی و مجدد بین ما بهم خورد منم دیگه پشت دستمو داغ کردم با کسی درد و دل نکنم ولی خیلی از شما کم توقعیم شد

همین فقط بگی خودش خجالت میکشه

بعد از اینم باهاش کاملا مرز کشیده شده و خشک مثل یه همسایه غریبه در حد سلام و احوالپرسی مختصر رفتار کن تمام

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرموقع ازدست پسرش ناراحت بودم باهاش دردودل میکردم میرفت بهش میگفت اخه جالب اینجاست خودش هم باهام موا ...

دیدی دقیقا واینکه همراهی کردن که غلط کرده رفنه. پول گذاشته چرا بفکر تیس

حالا که شوهرم بهشون گفت کمی هم سود کرده وخیالشون راحت شد اینو گفتن شوهرم میگه نه منظوری نداشته خو اونده دقیقا حرفای خودتو گفته جراناراحت میشی

فقط واگذارش کن به خدادیگه هم هیچ حرفی بهش نزن فقط طرف پسرشونو میگیرن منم همین کاروکردم

برعکس میخوام باشوهرم خیلی خوب باشم وعشق علاقه جلوش تا جزگر بخوره وسگ محلش کنم از غصه اینکارش

اخه خواستم بدونن پسرشون چه گندی زده حالاکه دیدن نه برعکس سودم کرده رفتن حرفا منو کفتن

فرض کن دونستن

بازم تمام قد پشت پسرای خودشون هستن و جلوی روتون با شما موافقن ولی پشت سرتون چیا که نمیگن و همیشه مقصر عروسه و حق با بچه های خودشونه

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظرم به روش بیار گلایه کن و علتو ازش بپرس...بگو حالا من یه بار پیش شما یه درد دلی کردم شما میآید ...

غلط کرد به روشم نمیارم چنان کم محلش کنم که ندونه علتش چیه الان بگم فک کردی زیربارمیره میگه خب حرفای خودتو گفتم بش خواستم ببینم مثلا چرا تو خوته خرج نمیکنه