2777
2789
عنوان

عمو پورنگ میده

290 بازدید | 26 پست

بچه ها شبکه ۲ یا شبکه ۳ عموپورنگ پخش میکنه یا حالا هر شبکه ای ؟؟؟؟

مردا ریپلای نکنن❌❌حالم از مردای سایت بهم میخوره تاحالا آنقدر آدم حقیر یجا ندیده بودم وقتی میگی برین اینجا جاتون نیست بدبختا باز میمونن خیلی بدبختین ❌❌❌❌ریپلای نکنید و درخواست ندید حالیت شد ؟نشد ۱۰۰۰ بار بخون حالیت شه ❌❌❌❌

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه دیگه چند سالته

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگه خدا کمکشونخیلی دوست داشتم کنارشیخ نعیم قاسم در مبارزه با اسراییل بجنگم و پیروز بشیم . کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......هزار با گفتیم از اون بالا نپر میافتی اسیب میبینی حالااااا بپرررر خواهید دید چه می شود .یا ازین مایع داخل لیوان نخور سم داخلشه حالا بیا بخور میمیری.

شبکه دو.

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
واس چی میخوای

نگا کنم وا

مردا ریپلای نکنن❌❌حالم از مردای سایت بهم میخوره تاحالا آنقدر آدم حقیر یجا ندیده بودم وقتی میگی برین اینجا جاتون نیست بدبختا باز میمونن خیلی بدبختین ❌❌❌❌ریپلای نکنید و درخواست ندید حالیت شد ؟نشد ۱۰۰۰ بار بخون حالیت شه ❌❌❌❌

عکس سریالا جدیدو فرستادم نوشت زودی منتشر میشه.

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
شبکه دو.

ساعت چندددد

ساعت چندددد

یکشنبه سه شنبه پنجشنبه ، 21.30

مگه مال دهه هفتادیا نبود؟

وا دهه هفتادیا عموپورنگ میدیدن !!!اونموقع تلویزیون بود مگه چرا نندوتی حرف میزنی الکی

دهه هشتاد نودیاعه

یکشنبه سه شنبه پنجشنبه ، 21.30

جدی میگی؟