2777
2789
عنوان

وام ازدواج

45 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من چهارماهه تو صف وام ازدواج بودم و یک شعبه ای انتخاب کرده بودم که کمی از محل سکونتمون دور بود الان که نوبتم رسیده مدارک ببرم شعبه پیشنهادی خودم قبول نمیکنه میگه بزن شعبه ای که به خونتون نزدیک باشه و مجبوری حذف کنی و دوباره از اول ثبت نام کنی اما منو فرستادن اعتبارات بانک تجارت و شعبه رو به شعبه نزدیک خونمون زدن اما میگن معلوم نیست که مدیر اون شعبه قبول کنه که مدارکت ببری ! اگه قبول نکنه باید از اول ثبت نام کنم و تو صف باشم و ۵ ۴ماهی طول میکشه

بنظرتون مدیر بانک قبول میکنه ؟ایا این این مشکل براتون پیش اومده؟ خواهش میکنم جواب بدید🥹

وا این چه قانونیه .... من که هر شعبه ای زده بودم برا همونم رفتم و تکمیل کزدم .. بنظرم دنبال بهونن وا ...

نمیدونم چیکارکنم واقعا نیاز دارم به پولش و ناامید شدم اخه کجای بخشنامه نوشتن باید نزدیک محل سکونتت باشه بلاخره تو شهر خودمه فاصلشم انقدرهاهم زیاد نیست.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم چیکارکنم واقعا نیاز دارم به پولش و ناامید شدم اخه کجای بخشنامه نوشتن باید نزدیک محل سکونتت ...

همین دیگه مگه ثبت نام مدرسه بچس که مدرسه نزدیک خونتون باشه🤕 واقعا با این قوانین من در اوردیشون

همین دیگه مگه ثبت نام مدرسه بچس که مدرسه نزدیک خونتون باشه🤕 واقعا با این قوانین من در اوردیشون

فقط دنباا بهانن خستمون کنن من به هرکس میگم اینجور اتفاقی افتاده باور نمیکنن مونده شنبه بریم شعبه نزدیک ببینیم قبول میکنه یانه توکل به خدا