2777
2789
عنوان

انگیزشون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 57 پست
منطقی نیست این حرف ک بگیم زندان بود بعد یهو ازاد شداونم برای همچین فرد مشهوری

وکیل پژمان جمشیدی در ادامه گفتوگو، از انتقال موکلش به زندان قزلحصار خبر داد؛ زندانی که در حاشیهی کرج قرار دارد و معمولاً محل نگهداری محکومان به جرائم سنگین است.

او گفت: «پژمان را به قزلحصار منتقل کردند. در آن بند افراد محکوم به اعدام حضور دارند و اتفاقات ناگواری زیاد رخ میدهد.»

وکیل پژمان جمشیدی درباره حکمی که دادگاه برای او صادر کرده بود، گفت: «اتهامی که برای ایشان در روز جلسه دادگاه (زنای به عنف) در نظر گرفتند، حسب ماده ۲۲۴ قانون مجازات اسلامی، سلب حیات یا اعدام است.»

من از خودم نمیگم زندان بوده خبرگزاری ها نوشتن

وکیلش هم گفته بود من قشنگ یادمه

.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وکیل پژمان جمشیدی در ادامه گفتوگو، از انتقال موکلش به زندان قزلحصار خبر داد؛ زندانی که در حاشیهی کرج ...

خب حالا خودت بگو

برای زنای ب عنف شلاق میبرن؟؟

پارتی بازی کنن ک خیلی تابلوعه تواین سطح

خب حالا خودت بگوبرای زنای ب عنف شلاق میبرن؟؟پارتی بازی کنن ک خیلی تابلوعه تواین سطح

اول گفتی بازداشت بود پیام خبرگزاری و حرف وکیلشو برات آوردم الان رفتی سراغ یه چیز دیگه که نپذیری؟

تا چیزی نباشه فقط بخاطر یه اتهام بدون هیچ سندی زندان نمیبرن

بعد چند روز آوردنش بیرون رفت خارج هر کی هر شکایت کوچیکی داشته باشه ممنوع الخروجش میکنن جمشیدی چطور رفت خارج؟

کسی حتی بخاطر مهریه ازش شکایت بشه تا تکلیف مهریه روشن نشه ممنوع الخروجه جمشیدی با این اتهام سنگین چطور رفت خارج؟

حالا بنظرت پارتی بتزی کردن یا نه؟

الانم حکم شلاق دادن بهش برای چیه؟ اگه بخاطر رابطه نامشروع بود به دختره هم شلاق میدادن که ندادن

امثال جمشیدی رو بر اساس رفتار دستگاه قضا با آدم های معمولی قضاوت نکن جمشیدی هزار جور پول و پارتی و رفیق و آشنا داره اون دختر بی کس و بی پناهه

.

اول گفتی بازداشت بود پیام خبرگزاری و حرف وکیلشو برات آوردم الان رفتی سراغ یه چیز دیگه که نپذیری؟تا چ ...

اجازه بده باور نکنیم چون بنفع همجنس خودمونه ینفرو ک بیگناهه

گناهکار جلوه بدیم

گناهکار بود بش فقط چندتا شلااق خریدنی نمیدادن بچه ک نیستیم

لطفا تو یه کامنت فقط جواب این سوال ها رو بده و اگه خواستی مطلب دیگه ای بنویسی تو کامنت جدا بنویس

پس چطور زندان قزلحصار بود؟

قبل حکم دادگاه چطور ممنوع الخروج نبود؟

چرا فقط به جمشیدی شلاق دادن و به دختره ندادن؟

.

لطفا تو یه کامنت فقط جواب این سوال ها رو بده و اگه خواستی مطلب دیگه ای بنویسی تو کامنت جدا بنویسپس چ ...

شما جواب اینو بده

اگه زندان بود با اتهام تجاوز چرا هیچکاریش نکردن

شما جواب اینو بده اگه زندان بود با اتهام تجاوز چرا هیچکاریش نکردن

من فکر کردم به تک تک زوایای این مسئله فکر کردی و برای همه چی به جواب رسیدی که میگی جمشیدی بی گناهه نمیدونستم از رو حس شخصی درد یه دختر رو انکار میکنی و به دروغگویی متهمش میکنی

اگه یه درصد اون دختر راست گفته باشه میدونی نظرت چقدر حالشو بدتر میکنه؟ خودت هم دختری باید دردش رو خوب بفهمی

شما بدون علت پذیرفتی جمشیدی بی گناهه حتی اگه خوده جمشیدی بیاد اعتراف کنه باز نمیپذیری

شما به عدالت و پارتی بازی نکردن دادگاه ایران خیلی باور داری

پس چرا با این اتهام سنگین قبل تشکیل دادگاه رفت خارج و ممنوع الخروج نشد؟ اون موقع خیلی برای مردم سوال شد اما مگه کسی اذهان عمومی براش مهم بود که بیان توضیح بدن چرا جمشیدی با بقیه مردم فرق داشت که میای مینویسی یک درصدم امکان نداره چون باید جواب افکار عمومی را بدن

مگه تو این مورد جواب افکار عمومی رو دادن؟

میگی پارتی بازی نمیکنن این پارتی بازی نیست؟

جواب من رو نداشتی بدی حداقل تو خلوتت به اون سه سوال فکر کن

فکر کن بهت تجاوز بشه شکایت کنی دادگاه دلایلت رو بپذیره طرف رو بندازن زندان بعد با پول و پارتی از تو زندان درش بیارن بعد چندین میلیون نفر بیان کورکورانه از متجاوز دفاع کنن و به تو تهمت بزنن و توهین کنن درد تجاوز یه طرف درد رفتار مردم یه طرف دیگه

مردم جمشیدی رو از پدر خودشون بیشتر قبول دارن لابد از تو فیلماش شناختنش!

راستی یه سر به پیج خواهر جمشیدی بزن تا بیشتر با تربیت و شخصیت این خانواده آشنا شی

از کارما هم بترس

.