2777
2789
عنوان

انگیزشون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 57 پست
فکر نکنم برا نیاز باشهتو جامعه پره

چه ربطی داره

تا کی می خوان تو جامعه نیازشونو بر طرف کنن ، بعد اگه اینطور باشه که تو میگی خو انواع بیماری ها پوستی و روح و روانی میگیرن

تا کی زندگی بی هدف داشته باشن

بالاخره هر انسانی نیاز به یه مکمل داره

کسی که کنارش زندگی کنه و بچه بیارن

عاشق آب این تپلی باب اسفنجی ، ندیدی اسفنج به این خوبی باب اسفنجی باب اسفنجی باب اسفنجی شلوارررر مکعبییی دیری دی دین درین درین 🌚

سوال منطقی بپرس جواب منطقی بگیر مگه ازدواج فقط خرج زن کردنه؟ یا فقط رفع نیاز جنسیه که بره دوست دختر ...

قرار نشد جوش بیاریم

منطقی بش نگاه کن

ی پسر مثلا برادر من، چرا باید تو این هزینه ها زن بگیره؟

که چی بشه؟؟

یعنی چه اپشنی میخوای به اون مرد اضافه کنی ک اینهمه سختی بکشه؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سر و سامان گرفتن یعنی ازدواج؟؟! فکر نمیکنم

مثلا وقتی مجرد باشی ۵۰ سالت که شد به خودت نگاه می کنی حتی اگه پولدار هم باشی باز از خودت راضی نیستی

هر انسان برای کامل شدن باید ازدواج کنه و دارای فرزند بشه

البته الان اوضاع سخته ،سختی هم همیشه مالی نیست ،آدم خوب سخت پیدا میشه

قرار نشد جوش بیاریممنطقی بش نگاه کنی پسر مثلا برادر من، چرا باید تو این هزینه ها زن بگیره؟که چی بشه؟ ...

برادرت چه آپشنی قراره به زنی که میگیره اضافه کنه؟

یه فرق های بین انسان و حیوان وجود داره

یکیش اینه که حیوان فقط پی رفع نیاز هاشه حالا غذا و غریزه جنسی و ... مثلا دادشت میتونه مثل گربه تو خیابون با بقیه گربه های خیابونی باشه

ولی راجب انسان ها فرق میکنه علاوه بر نیاز جنسی و خرج کردن چیزای دیگه ای هم هست که ملاکه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

والا قانع نشدم

گفتم که بین انسان و حیوان یه سری تفاوت ها هست که درکش برای حیوانات چون بر اساس غریزه عمل میکنن نه بر اساس عقل و خرد و منطق خارج از فهمه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

گفتم که بین انسان و حیوان یه سری تفاوت ها هست که درکش برای حیوانات چون بر اساس غریزه عمل میکنن نه بر ...

بنظرم الان شرایط طوریه که برای مردا خیلی ازدواج سختتره