2777
2789
امیرحسین دوستت داره؟! بله — نشانهی علاقه و کشش دیده میشه ولی احتمالاً احساسش رو کامل و مستقیم بروز ن ...

ممنونم گلم

و اینگه درنهایت ابراز میکنه یا نه؟

اون خانم که تو ذهنمه هم از امیرحسین خوشش میاد؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

MarvaKhayatiقبلش @ اینو بزار کپی کن بفرس تو پیام های زخیره شده و بعد بزن روشبعدش اسم و نیتتو برام بگ ...

عضو شدم

میخوام ببینم که رابطم با پارتنرم تهش چی میشه؟ واقعا دوستم داره؟ کسی به جز من تو زندگیشه یا نه؟

اسم خودم پریا اسم پارتنرم مجتبی

امیرحسین دوستت داره؟! بله — نشانهی علاقه و کشش دیده میشه ولی احتمالاً احساسش رو کامل و مستقیم بروز ن ...

عزیزم گفتی ۶۰درصد احتمال هم سرویسی هست،الان خودش پیشنهاد میده با هاش هم سرویس بشم؟ یا من باید بهش بگم؟

عضو شدممیخوام ببینم که رابطم با پارتنرم تهش چی میشه؟ واقعا دوستم داره؟ کسی به جز من تو زندگیشه یا نه ...

مجتبی واقعاً دوستت داره؟ بله احساسش نسبت به تو واقعی به نظر میرسه ولی در ابراز و تصمیمگیری کمی دودل هست

کسی غیر از تو در زندگیشه؟ خیر نشانهی پررنگی از نفر سوم دیده نمیشه

رابطهتون تهش چی میشه؟ امکان ماندگار شدن و جدیتر شدن رابطه هست به شرط اینکه درباره یسری چیزها شفاف صحبت کنین

مجتبی واقعاً دوستت داره؟ بله احساسش نسبت به تو واقعی به نظر میرسه ولی در ابراز و تصمیمگیری کمی دودل ...

ممنونم ازتوننن

فقط یک چیزی اینکه بابام متوجه رابطه مون میشه یا نه؟