2777
2789

میشه بگی چیشون خوبه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انوقت میشکستم

هار هار هار😑😑

میلیاردها تومن خرج میکنیم نذری بدیم و در پایان آرزوی شفای بیماری رو داریم که برای نداشتن پول درمان میمیرد، یادمان باشد ظهور در جمجمه هاست نه در جمعه ها. INTP هستم . پروفایل خودمم لطفا برندارید. لطفا افراد مذهبی با بنده تبادل نظر نکنند .

انصافا خوبن ، کشورشون رو دیدی ، انقدرقشنگ و سرسبزه ک نگو .....

حیف ک نیستی پس الکی بهش فکر هم نکن .برو خداروشکر کن بچه جاهای داغون تری نیستی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چرا چین حالااروپا و امریکا که بهتره

خب ما شانسمون ....

اگر اروپایی میشدم

ننه بابام اجارم میدادن شایدم بهم تحاو.ز میشد یا شایدم قاتل سریال منو میکشت

حتی اگر بهترین جا به دنیا میومدم

انقدر شانسم .... است

فقط تصورت قورباغس کافیه یکم تحقیق کنی😔

خیلی هم بی خبر نیستم ،یه کشور کمونیسته،قد بلند نیستن،چهره زیبایی ندارن،به دلیل جمعیت زیاد گاهی کیفیت زندگیشون پایینه

منظورم این نیست حالا مثلا ما بهتریم ولی خب آرزو که کنتور نمیندازه،داری آرزو میکنی چرا نمیگی یه دختر تو سوئیس باشی یا فنلاند یا حتی کره جنوبی

یا اگر صحبتت مردای رومانتیکه که بذار نپذیرم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم