2777
2789
عنوان

عشق یه طرفه

206 بازدید | 40 پست

نمیدونم کیا تجربش کردن ولی خیلی سخته عاشق کسی باشی که عاشقت نیست بخاطرش خیلی کارا کنی ولی نبینه و تهش بگه مگه من ازت خواستم؟میخواستی نکنی و...فکر میکنم واسه ما پسرا سخت ترم هستش پس خواهشا با کسی که میدونین حسی بهتون نداره وارد رابطه نشین اون حس قرار نیست بعدا به وجود بیاد فقط تو این راه خودتونو از دست میدین و حیف میشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بودم خیلی دلم شکست و،،،

بلاخره تموم شد

برای ۱۵ سال پیشه

هر روز غم تازه تری آمد و نگذاشت دنبال غم کهنه بگردیم... ما حنجره در حنجره در حنجره بغضیم... ما آینه در آینه در آینه دردیم...️ متعهد به همسرم❤️ و مامان دوقلو های شیطون تیارا تیام🌸💕

میگن هیچ عشقی تو دنیا مث عشق اولی نیست...

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

چه زیاد شده فاصلمون غرورمون عشقو گرف ازمون...

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

منم بودم خیلی دلم شکست و،،،بلاخره تموم شد برای ۱۵ سال پیشه

این که بهت سر این که حسی نداره خیانت کنه بدتره تموم نمیشه دردش چند سال گذشته ولی من هنوز دارم میسوزم