2777
2789
عنوان

به بابام گفتم

228 بازدید | 21 پست

گفتم روز کنکورم بیاد پیشم ولی میگه نمیاد

جدا شدن مامان بابام و بابام یه شهر دیگس ولی خب زیاد از اینجا فاصله نداره

تا الان هم نه مالی نه جور دیگه ای حمایت نکرده اونقدرا ولی واقعا میخواستم روز کنکورم که فقط یه روزه پیشم باشه🙃

اینجا حتی نهاییا هم بچه ها مامان باباشون دم در منتظرشون میموند

جدای از اون هیچکسم نیست باهام بیاد گوشیم میگن نمیتونم ببرم که ماشین بگیرم حوزه رم درست حسابی بلد نیستم استرس دارم بخاطرش

خلاصه الان فقط نشستم دارم گریه میکنم

جمهوری اسلامی ایران حرم ماست:)

خداپیشتته دخترم نگران چی هستی

انشالله فردا رو میترکونی دعای ما پشتته اصلا نگران نباش

«همهی زخمها دیده نمیشوند و همهی آدمهایی که لبخند میزنند الزاما حال خوبی ندارند»زندگی بهم یاد داد از مسیر لذت ببرم نه موقع رسیدن به هدف خوشحال باشم نه بعد شکست خودن ناراحت چون همشون میگذرن عین همه ی روز هایی که گذشتن شاگرد : چگونه خودم را بخاطر اشتباهاتم ببخشم ؟ شمس: تو آدمی را محاکمه میکنی که دیگر وجود ندارد. او تاوان داد تا تو امروز آگاه باشی.. درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

گریه نداره دختر خوب . تو میخوای کنکور بدی یه رشته خوب قبول بشی و بری دانشگاه تحصیل کنی و بعد وارد مسیر حرفه ای و زندگی جدیدت بشی و برای همه اینا باید خیلی قوی باشی . تو قوی هستی به اندازه کافی پس نگران چیزی نباش . چه پدرت بیاد چه نیاد تو به هدفت میرسی . رشته مورد علاقت چیه؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خداپیشتته دخترم نگران چی هستی انشالله فردا رو میترکونی دعای ما پشتته اصلا نگران نباش

جمعه اس کنکورم

مرسی ازت فقط دعا کن اون رشته ای که میخوامو قبول شم💖🫠

گوشی رو ببر دم حوزه تحویل امانات بده

انشالله که قبول میشی همه ناراحتی امشبت رو میشوره میبره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

گریه نداره دختر خوب . تو میخوای کنکور بدی یه رشته خوب قبول بشی و بری دانشگاه تحصیل کنی و بعد وارد مس ...

اره ولی همش فکر میکنم چقد خوشحال تر بودم اگه پیشم بود

جمعه اس کنکورم برام دعا کنی فقط🙃💖

جمعه اس کنکورممرسی ازت فقط دعا کن اون رشته ای که میخوامو قبول شم💖🫠

انشالله

«همهی زخمها دیده نمیشوند و همهی آدمهایی که لبخند میزنند الزاما حال خوبی ندارند»زندگی بهم یاد داد از مسیر لذت ببرم نه موقع رسیدن به هدف خوشحال باشم نه بعد شکست خودن ناراحت چون همشون میگذرن عین همه ی روز هایی که گذشتن شاگرد : چگونه خودم را بخاطر اشتباهاتم ببخشم ؟ شمس: تو آدمی را محاکمه میکنی که دیگر وجود ندارد. او تاوان داد تا تو امروز آگاه باشی.. درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

گوشی رو ببر دم حوزه تحویل امانات بدهانشالله که قبول میشی همه ناراحتی امشبت رو میشوره میبره

تحویل میگیرن؟

اخه بعضیا میگن اصلا قبول نمیکنن