2821
2789

درحد کلمات آسون مثل مامان بابا عمو 

و جمله های دو کلمه ای مثل مامان رف

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من بچه ام پسره  یک سال و سه ماهشه بووف هاپو ، ام یعنی غذا خوردن میگه بچه ات دختره یا پسر؟ بچه د ...

دختر..... کلا 25 کلمه میدونه  و چندتا فعل... خی لیاشون خودم میفهمم

آبَ.اَدَ.بابا.ماما.بَ بَ من مربی مهدم

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍

پسر من 16 ماهشه 

بعضی وقتا بابا .ا..بوه.دد .اییَ.میگه

کنار دیوار راه میره 

دوست دارم حرف بزنه راه بره زودتر .خدا کنه زودتر برسه این روزا ..

دوستان من همراه با همسرم ک مربی قرآن هست قرآن ختم میکنیم برای اموات ..اگر کسی خواست درخواست بده ..هم هدیه ای برای امواتتون میفرستید هم من پولی دستم میاد ...هر ختم قرآن برای اموات ۳۵۰ میگیریم ..دعا ها و زیارت ها هر کدام ۲۰ ..هر ختمی خواستید ۳۰ ..(با رعایت کامل اعراب ..) 
با بچه های این گروه سنی در ارتباطین؟؟؟ یکم از خصلت های گفتاری شنیداریشون میگید

مثلا چ چیزایی .بپرس بگم.اینجوری بخوام بگم یه کتاب میشه😂😂😂😂.با همه سنی بودم .

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
چقد حرف میزنن؟؟ چقد حرف شنوی دارن

حرف که زیاد نمیزنن لغاتشونم خیلی باشه 5.6 تا لغت بلدن . ولی خب حرف شنویشون نسبتا بیشتره مثلا میگم توپو بنداز قشنگ میندازه.توپم میگن تو.بعضیاشونو ب اسمم صدا میزنم بر نمیگردن اما اکثرا تا اسمشونو میگم سر میچرخونن. 

بچه برا حرف زدن تا4 سال جا داره

یک دکتری میگفت بچون هر چند سال هست تقسیم بر دو بکنید به اون تعداد باید بلد باشه یعنی بچه ای دو سالشه تقسیم بر دو باید پنج کلمه بتونه بگه ماشاالله دختر شما عالیه اسفندی براش دود کن

دختر من ۱۹ ماهشه.چند روزه خیلی زبونش باز شده و خیلی کلمه میگه و جمله دو سه کلمه ای هم میگه.

دخترمنم 19 ماهشه اماجز مم دادا.آب .هاپ.نن.چیز دیگه ی نمیگه میشه ازپیشرفت دخترتون بگید که مثلاچیامیگه 

خیلی نگرانم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز