بنظرم اگ تعیین جنسیت بشه چون رحم زن قبلا حاملگی موفق داشتع ممکن درصد موفقیت زیاد باشه نمیدونم تاچ حد از نظر پزشکی حرفم درسته نظرمن ک اینه
الهی بمیرم ک تیرماه انتقالم منفی شد الهی بمیرم برای جنین های ک نگرفتن🥲😔
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
الهی بهترین نصیبت همه چی درست میشه فقط خیال آروم و توکل به خدا میخاد
بله گلم اول باید خداوند بخاد تسلیم حقانیت خداهستم ایمان دارم ک مادر میشم
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
بله گلم اول باید خداوند بخاد تسلیم حقانیت خداهستم ایمان دارم ک مادر میشم
یه نذر هست که تا حالا به هر کسی که گفتم و انجام داده رد خور نداشته ، اگه دوست داشتیدبفرماییدخدمت شما عرض می کنم
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
یه نذر هست که تا حالا به هر کسی که گفتم و انجام داده رد خور نداشته ، اگه دوست داشتیدبفرماییدخدمت شم ...
بگو گلم مرسی
لباس نوزاد هر چی که خودتون دوست دارید مثل جوراب ، می خوام بگم سخت نگیرید تهیه کنید و ببرید حرم امام رضا طواف بدید و امام رضا رو به جان جوادش قسم بدین رد خور نداره یعنی بهتون بگم غیر محال که نشه
امیدوارم که اولاد صالح و سالم قسمت و روزی تون بشه
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓