2777
2789
عنوان

ایا ای وی اف

97 بازدید | 13 پست

فقط برای تعیین جنسیت و نه مشکل ناباروری

موفق تر است ؟

یعنی خانم و آقا مشکل ناباروری یا چیزی ندارن فقط تعیین جنس جنین دختر

موفق تر است ؟

زود بار اول مثبت میشه

تجربه ایی دارین ؟

ممنونم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بنظرم اگ تعیین جنسیت بشه چون رحم زن قبلا حاملگی موفق داشتع ممکن درصد موفقیت زیاد باشه نمیدونم تاچ حد از نظر پزشکی حرفم درسته نظرمن ک اینه

الهی بمیرم ک تیرماه انتقالم منفی شد الهی بمیرم برای جنین های ک نگرفتن🥲😔

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
من شنیدم تعیین جنسیت ای وی اف صددرصده

نه منظورم این نیست دوست خوبم

میدونم صد در صده اون جنس دلخواه

من میگم چون مشکل ناباروری نیست انتقال مثبت میشه ربط داره ؟

آخه خیلیا ای وی اف میکنن ولی انتقال مثبت نمیشه

الهی بهترین نصیبت همه چی درست میشه فقط خیال آروم و توکل به خدا میخاد

بله گلم اول باید خداوند بخاد تسلیم حقانیت خداهستم ایمان دارم ک مادر میشم

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
بله گلم اول باید خداوند بخاد تسلیم حقانیت خداهستم ایمان دارم ک مادر میشم

یه نذر هست که تا حالا به هر کسی که گفتم و انجام داده رد خور نداشته ، اگه دوست داشتیدبفرماییدخدمت شما عرض می کنم

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
یه نذر هست که تا حالا به هر کسی که گفتم و انجام داده رد خور نداشته ، اگه دوست داشتیدبفرماییدخدمت شم ...

بگو گلم مرسی

بگو گلم مرسی

لباس نوزاد هر چی که خودتون دوست دارید مثل جوراب ، می خوام بگم سخت نگیرید تهیه کنید و ببرید حرم امام رضا طواف بدید و امام رضا رو به جان جوادش قسم بدین رد خور نداره یعنی بهتون بگم غیر محال که نشه

امیدوارم که اولاد صالح و سالم قسمت و روزی تون بشه

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓