2777
2789
عنوان

میا پلیز

111 بازدید | 15 پست

این میا و کوروش چقدر نچسب اند. میا که همه چی ادا و تظاهر هست. نوشیدنی عن گاو هم ترند بشه میخوره میگه نوشیدنی فیوریت من. آخه ننه تو ماچا میخورده یا بابات؟ بعد خیلی میخواد ادا اروپایی ها رو در بیاره ولی نمیتونه. اون کوروش که یه اسکل بوده دلقکه. یه تخته کم داره بنده خدا. اینقدر تتو داره خدا میدونه چند نوع ایدز داره. واقعا متاسفم کسایی که این دلقک ها رو نگاه میکنن. اینترنت خودشون و زمان و عمرشون رو هدر میدن تا سه مشت دلقک پول در بیارن به راحتی بدون زحمت و هنر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق نداری به کسی توهین کنی که نه میشناسیش از نزدیک نه هیچی

من خودم نمیشناسمشون اصلا ولی میدونم کسی که اینجوری انقدر با اطمینان اینجور نظراتی میده درمورد بقیه نمیتونه آدم جالبی باشه🙏🏿

این کاپل ایدزی به چی اش حسودی کنم؟ میاد و کوروش ازدواج سفیدی هستن

میگی پول مفت در میارن

میتونی بسمالله نمیتونی تا وقتی لطمه ای به تو نمیزنن حرفات فقط از حسادت میاد

اگرم ازشون خوشت نمیاد به تو هیچ ربطی نداره چی دوس داره چی نداره چیکار میکنه چی میگه

این کاپل ایدزی به چی اش حسودی کنم؟ میاد و کوروش ازدواج سفیدی هستن

عقد کردن پدر مادر کوروش که از اول خارج از کشور بودن پدر مادر میا هم پزشک بودن میا رتبه دو کنکوره اخه چیمیگی 🤣 میگن هیترا خودشون آدم حسابی نیستن همینو میگنا

امیدوارم ادامه بدی به ناامید کردن کسایی که انتظار دارن کوچیک بمونی keep going Queen 💋💅🏻🪭

عقد کردن پدر مادر کوروش که از اول خارج از کشور بودن پدر مادر میا هم پزشک بودن میا رتبه دو کنکوره اخه ...

اگه یه پولدار ازدواج سفید داشته باشه میگن روشن فکر اما یه فقیر میشه فاسد. پدر و مادرش دکتره که دکترها. اینقدر پول پرست و پولدار پرست نباشیم