من با دوس پسرم که فامیل بودیم در ارتباط بودم پنج شیش ماهی تو رابطه بودیم که کات کردیم دوباره بعد دوماه اومد خیلی خوب تر و بهتر ، خیلی بهم توجه میکرد کاملا حس میکردم قصدش جدی و با خانوادم درمیون گذاشت باباش ، و یه دو ماه تو رابطه بودیم دوباره که بهم پیشنهاد رابطه داد و از باکره بودن درم اورد ، منم چون میدونستم قصدش جدی با رضایت همچین کاری کردم . ولی نامزد کردیم الان سه سال تقریبا باهم تو رابطه هستیم و بفکر ایندمون خیلی دوسش دارم ، و خیلی آدم عصبی هست وقتی عصبی میشه فحش میده حالا فحش خیلی ناجور نه ولی فحش میده ، و بحثمون میشه و خودش قهر میکنه میره چند ساعت بعد یا یه روز دو روز بعد که آروم شد پشیمون میشه برمیگرده ، خودش میگه من میدونم نباید اینجور رفتار کنم ولی دست خودم نیست اصن ، میگه وقتی اینجور میشم باید بحث نکنی باهام و خیلی نازم بکشی نباید توهم بحث کنی و... من خیلی نگران ایندمون هستم میترسم بعدا تو زندگی مشترک به مشکل بخوریم بنظرتون میشه کاریش کرد من واقعا نمیدونم چجوری باید رفتار کنم آخه هی دورش بگیرم هم خودم خورد میشم از درون ، میترسم بعد ازدواج بدتر بشه ، ولی اینم بگم خیلیییی اوکی باهام خیلی فقط همین عصبی بودنش رو مخمه ، بعضی وقتا فک میکنم که نکنه بیماره
از یه طرفم فک میکنم اگه بخوام جدا بشم که دیگه باکره نیستم....