fwtimzare مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 975 عنوان حسرت 35 بازدید | 5 پست ولی حسرت یه گوشی خوب موند رو دلم🙂💔 کاربر جدید نیستم 🫠 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی🥲🫵🏻 امروز | 00:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nomoretime عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1515 ببین تجربه کردم داشتن گوشی خوب حال میده ولی بازم اونجوری که فک میکنی نیست حسرتشو نخور واقن
fwtimzare مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 975 ببین تجربه کردم داشتن گوشی خوب حال میده ولی بازم اونجوری که فک میکنی نیست حسرتشو نخور واقن اینو قبول دارم شاید لذت داشتنش دو هفته باشه ولی حسرت نداشتنش تا آخر عمرمه کاربر جدید نیستم 🫠 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی🥲🫵🏻
nomoretime عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1515 اینو قبول دارم شاید لذت داشتنش دو هفته باشه ولی حسرت نداشتنش تا آخر عمرمه ببین من به گوشی ای که میخواستم رسیدم دوستم نرسیداون هنوزم ذهنش درگیر گوشیه هی بهش میگم ارزششو نداره گوش نمیدهواقن اگه به پول یه گوشیه خوب رسیدی اون پولو جای دیگه استفاده کن که ازش سود بدست بیاری طلا بگیر دلار بگیر گوشی مشتری اول و آخرش خودتی
fwtimzare مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 975 ببین من به گوشی ای که میخواستم رسیدم دوستم نرسیداون هنوزم ذهنش درگیر گوشیه هی بهش میگم ارزششو نداره ... گوشیت چیه ؟ کاربر جدید نیستم 🫠 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی🥲🫵🏻