2777
2789
عنوان

حسودیم شد یکمممم💔😅🥲

55 بازدید | 14 پست

من و یکی از هم باشگاهیا دوستیم

بعد مربیم دو ساله منو فالو داره یکی دوبار بیشتر استوریم سین نزده که اونم معلوم نیست دستش خورده یا چی

قبلا میگفتم ۷هزار نفرو فالو داره وقت نمیکنه اما چطور استوری اون هم باشگاهیمو میبینه من از اون هم باشگاهیم پرسیدم مربی استوریات میبینه گفت آره

بعد دیدم تازههه ریپم میزنه خانوم خلاصه شاید بگید مگه مهمه یا فداسرت اما واقعا من موندم کجای زندگیم شانس دارم رفتارش خوبه باهام اما خیلی برام جای سوال داره

چرا هیچوقت استوریامو نمیبینه😅💔

بنظر شما میتونه چه دلیلی داشته باشه؟؟

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی آدما اینجورین که رفتارشون خوبه ولی ممکنه تو دلشون از طرف خوششون نیاد البته بنظرم همچین بد هم نی ...

اگه خوشش نمیومد ازم چرا انقدررر خوب رفتار میکنه

تازه عروسی داداششم دعوتم کرده

مگه اصلا دیده که خوشش بیاد یا نه

خب همون یکی دوباری که دیده

خانوم دکتر آینده میتونید دکتر صدام کنید🩷👩🏻⚕️ آقایان و بانوان محترم درخواست ندین و توی تاپیک های حس ششم هم منو تگ کنین

میگم بعضی ها هستن مثلا احساسات و کارشون رو از هم جدا میکنن بین تو بقیه فرقی نمیزاره

والا اصلا آدم جدی تو کارش نیست راجب همچی حرف میزنه

😂😅💔احساساتشم تو پیام خوبه من فقط تو این استوری موندم

والا اصلا آدم جدی تو کارش نیست راجب همچی حرف میزنه 😂😅💔احساساتشم تو پیام خوبه من فقط تو این استوری ...

آدما رو نمیشه از ذات واقعیش ن تشخیص داد فرض کن یه پسر محبت میکنه بهت ولی بعد یه خبر میشنوی ازش با اون چیزی که پیشت بوده 180درجه فرق داره دقیقا همینه بعضی ها نقش بازی میکنن

آدما رو نمیشه از ذات واقعیش ن تشخیص داد فرض کن یه پسر محبت میکنه بهت ولی بعد یه خبر میشنوی ازش با او ...

من ۱۶ سالمه مربیم ۳۸ سالشه یعنی ۲۲ سال فاصله سنی

مثلا چه نقشی میخاد واسه من بازی کنه؟؟