2777
2789
عنوان

مسیح و آرش🥹

160 بازدید | 25 پست

موزیکاشونو گوش میدید؟ من فن پیجشونم ولی به خاطر درس یه یه سالی هست فعالیت ندارم🫠

اگه گوش ندادید موزیکاشونو و دلتون موزیک جدید میخواد بگید چندتا از خفن ترین موزیکاشونو بگم براتون🫠💅🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اررررررره

یادش بخیر منم فنشون بودم🫠

چه دورانی بود چقد حال کردیم .

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

شاخه نبات من دیگه برات تا دم بهار نمیدونم🥹خاطره انگیز تررررین آهنگ برام تو چایزار🫶🏻🫰🏻و اسم پسرمم مسیح میخوام بزارم🤌🏻

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

اررررررره یادش بخیر منم فنشون بودم🫠چه دورانی بود چقد حال کردیم .

ای خدااااا اسم فن پیجت چی بوددد

من ۵ ساله فنشونم اون قدیکا خیلییی بیشتر حال میداد الان فندوم سوت و کوره و مث قدیما متحد نیستن😭

شاخه نبات من دیگه برات تا دم بهار نمیدونم🥹خاطره انگیز تررررین آهنگ برام تو چایزار🫶🏻🫰🏻و اسم پسرم ...

وااای ماااادررررر ذوقققققق😭

ایشالا پاقدمش خیر باشه مسیح کوچولو😭😭😭🤌🏻

غمگین گوش نمیدماگر آهنگ مثل بارون زده نم نم و .. اینا سراغ داری بگو

موزیک جدیدشون دیدی متنش یکم دپه ولی ریتم باحالی داره

شاخه نبات، پاییز از مسیح، سفر از ارش خیلییی به سلیقتون بخوره احتمالا🥹

وااای ماااادررررر ذوقققققق😭ایشالا پاقدمش خیر باشه مسیح کوچولو😭😭😭🤌🏻

آره با باباش قهر بودم این آهنگم اولای بود اومده بود و منم رفته بودم شمال تو دوران دوستی هزاران بار گوش دادم این اهنگ اد رفتیم چایزار ویلا گرفتیم عرررر میزدم با این آهنگ ها 🫰🏻😂الان شوورمه

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

ای خدااااا اسم فن پیجت چی بودددمن ۵ ساله فنشونم اون قدیکا خیلییی بیشتر حال میداد الان فندوم سوت و کو ...

دلیت دائمش کردم

ارش گلد بود اسمش

اره یادمه مخصوصا مسیح و ارش خودشون چقد خوب بودن اون موقع

منم اگه پیجمو داشتم الان میشد 5 سال

شما اسم پیجت چیه

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

آره با باباش قهر بودم این آهنگم اولای بود اومده بود و منم رفته بودم شمال تو دوران دوستی هزاران بار گ ...

ای جون دلمممم🥹

راستش من خودمم از روز پخش شاخه نبات فنشونم🥹💅