2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

156 بازدید | 8 پست

بچه ها بابای من پارسال فوت کرد خدا رحمتش کنه ولی بعد فوتش تازه فهمیدیم چه داستانی پشت زندگیش بوده. ما سه تا بچه ایم من و خواهرم و داداشم. بابام یه خونه داشت و یه مغازه کوچیک که سالها خودش توش کار میکرد. بعد فوتش همه فکر میکردیم خب خونه و مغازه بین ما تقسیم میشه ولی داداشم از همون اول گفت مغازه مال منه. گفتم چرا؟ گفت چون من ده سال اونجا کار کردم. گفتم کار کردی که کردی مگه سند به اسم توئه؟ گفت بابا خودش گفته مال منه. ما هم چیزی نگفتیم تا رفتیم برای انحصار وراثت. اونجا یه چیزی فهمیدیم. خونه اصلا به اسم بابام نبود، به اسم یه زن بود که هیچکدوممون نمیشناختیم. من گفتم این دیگه کیه؟ داداشم گفت نمیدونم ولی خواهرم یهو گفت من میشناسمش. گفتم از کجا؟ گفت این همون زنه که چند سال پیش بابا گفت برای کار میره پیشش. من دیگه مغزم سوت کشید. رفتیم سراغ مدارک قدیمی و یه قولنامه پیدا کردیم. خونه بیست سال پیش به اسم اون زن خریداری شده بود ولی بابام تمام این سالها اونجا زندگی کرده بود. حالا قسمت عجیبش این بود که اون زن اصلا غریبه نبود، زن اول بابام بود. مادرم سالها فکر میکرده بابام قبل از ازدواج با اون زن کاملا تسویه کرده و جدا شده ولی یه خونه به اسم اون باقی مونده بوده. داداشم هم وقتی اینو فهمید گفت من میرم باهاش صحبت میکنم. دو روز بعد برگشت خونه و فقط گفت بچه ها بهتره دیگه دنبال این خونه نریم. گفتم چرا؟ گفت چون این زن یه چیزی از بابا داره که اگه رو کنه آبروی همه میره. گفتم چی؟ گفت نمیدونم ولی پولی که بابا این همه سال از مغازه درمیآورده فقط خرج زندگی ما نمیشده، یه مقدار زیادی ازش میرفته برای اون زن. همون شب خواهرم گفت یه چیزی هست که داداشمون نمیگه. رفتیم سراغش. آخرش اعتراف کرد قبل از فوت بابا فهمیده بوده اون زن یه دختر داره، دختری که هم سن خواهر منه و بابام هر ماه براش پول میفرستاده. حالا همه شک کرده بودن که اون دختر کیه تا اینکه خواهرم یه عکس قدیمی پیدا کرد. عکس بابام بود کنار همون دختر. پشت عکس فقط یه جمله نوشته بود: دخترم بالاخره پیدام کردی. اونجا بود که فهمیدیم ما فقط سه تا بچه نیستیم...

داستانه ؟

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸