2777
2789
عنوان

خال چیه

55 بازدید | 8 پست

برای چی بوجود میاد ؟ چرا بعضی قرمزن بعضی سیاه

عقیده دارم هیچ چیز بی دلیل نیست

بنظرشما خال ها چی هستن و چرا به وجود میان

خال های روی دستم با هم شکل یه صورت فلکی معروفه

بنظرتون دلیلش چیه؟

من همون کاکتوسیم که تو شهر بادکنکا دلش بغل میخواد🌵

حالا فکر کن میگن خال زیاد عمر طولانیه .هعیییی

من خال صورتمو برداشتم ازشون متنفر بودم

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حالا فکر کن میگن خال زیاد عمر طولانیه .هعییییمن خال صورتمو برداشتم ازشون متنفر بودم

من دوتا خال ریز رو صورتم دار یکی رو این گونه یکی هم اون گونه

واقعا مسخرس 😂 چند بار با سوزن سعی کردم خالی کنم

نمیدونم به خدا به دلیل تولید زیاد ملانین خب😁 دلیل ماورایی هم داره؟

ملانین مربوط به رنگدانس

فک نکنم دلیلش این باشه ماهگرفتگی و اینا دلیلش ملانینه

نمیدونم😅

درد هم داشت؟منم یه دونه دارم روی شقیقه ام رومخمه

پماد بی حسی میرنن البته استانه ی تحمل دردم بالاست .میسوزونه .ولی درد غیر قابل تحمل باشه نه .بردار واقعا به همه پیشنهاد میکنم

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

من دوتا خال ریز رو صورتم دار یکی رو این گونه یکی هم اون گونه واقعا مسخرس 😂 چند بار با سوزن سعی کردم ...

عمرا خالی بشه عزیزم

برو بردار من چندتا برداشتم که فقط رولوب و دماغم کمی تو چش بود بقیه ریز.صورتم بدونشون نفس کشید 😁

ملانین مربوط به رنگدانس فک نکنم دلیلش این باشه ماهگرفتگی و اینا دلیلش ملانینه نمیدونم😅

منم خال دارم. تو گوگل چندبار زدم میگه تولید ملانین. تو صورتمم میزنه انقدر بدددم میاد

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ حال همه ی ما خوب است، اما تو باور نکن...