2777
2789
عنوان

یادگیری زبان📚🌍

39 بازدید | 14 پست

من ۱۶سالمه زبانم صفره حروف انگلیسی(ای بی سی..) کامل هم بلد نیستم😑

به کلاس رفتن هم اعتماد ندارم چون همکلاسای زیادی داشتم خانواده پولدار تو بهترین جاها کلاس رفتن ولی خوب بلد نیستن هیچ جایی هم وجود نداره خوب تدریس بده😫😫😫

خودم هم بلد نیستم با گوشی یا ...به خودم تدریس بدم یعنی باید یکی بالا سرم باشه بگه چکار کنم (واضحه؟!!)🤦🏻♀️

خوشبحال بعضیا دغدغه هاشون یادگیری چه زبان های دیگه هستش آلمانی،ایتالیایی یا ترکی...

ولی من حتی نصف زبان انگلیسی هم بلد نیستم

رشتم هم تجربیه باید برم یازدهم

چه خاکی بسرم کنم مقصر این وسط کیه؟!!

💔☕🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فیلم زیاد ببین

اگه انیمیشن هم میبینی نرم افزار دو زبانه شو رو دانلود کن کلی کارتون و انیمیشن هم هست

مدام باید بشنوی گوشت باید عادت کنه

چون میگی هیییچی بلد نیستی یه کلاس فعلا برو سطح مبتدی رو بگذرون بعد خودخوان راحت میشه برات

امروز مادرم بهم میگه دختر داییت گفت زبان لازمشه باید بزاریش ،،تو چرا قبول نمیکنی ،،مامانم عزیزم تازه میای میگی بچه که بودم کجاا بودی الان بیکار نیستم برای زبان خودم همچنان باید بخاطر مدرسه برم کلاس ریاضی ،فیزیک..

زبان خوندن باید تمام وقتتو براش بزاری تا بتونی یادش بگیری وگرنه دوسه ساعت در روز به هیچ جایی نمیرسی و یادش نمیگیری بعلاوه فراموش هم میشه

امروز مادرم بهم میگه دختر داییت گفت زبان لازمشه باید بزاریش ،،تو چرا قبول نمیکنی ،،مامانم عزیزم تازه ...

انگلیسی اصلا سخت نیست

دو سه ساعت در روز هم خیلیه به یه سطح خیلی خوب میتونی برسونی خودتو

مگه اینکه بخوای تنبلی کنی یا فاز دیر شده و پیر شدم فلان برداری

انگلیسی اصلا سخت نیست دو سه ساعت در روز هم خیلیه به یه سطح خیلی خوب میتونی برسونی خودتومگه اینکه بخو ...

درست میگی هنوز دیر نشده حتی ۲۰سالم هم نیس نباید تنبلی کنم باید شروع کنم

ممنونم🩷🌱نصیحتی دیگه اگه هست🥹🩷

خواهش میکنم

یکم که خودتو بالا کشیدی کتاب داستان هم بگیر بخون

بعدا انقد پیشرفت میکنی مثل اب خوردن رمان میخونی و فیلم میبینی متوجه میشی به خودت افتخار میکنی

ناامید نباش سنی نداری دختر خوب

خواهش میکنمیکم که خودتو بالا کشیدی کتاب داستان هم بگیر بخونبعدا انقد پیشرفت میکنی مثل اب خوردن رمان ...

الهی حال دلت خوب باشه که حالمو خوب کردی بهترینی بهم انگیزه استارت اینکارو دادی انشاالله که خبرای خوب بشنوی از خوشحالی گریه کنی🥹🎀🌹🌹🌹