2777
2789
عنوان

خرید عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 38 پست

نه اصلا بد نیس ،شما کار خوبی میکنی شوهرتو درک میکنی ،حالا مثلا بیان ببین ی چمدون پر و پیمونم داشته باشی بعدا تو خرج زندگی بمونی خوبه ؟نه عزیزم فکر حرف مردمو اینا نباش برای خودت زندگی کن که اینجوری خوشبخت تری .خوشبخت بشین الهی 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چمدون چیه? 

عزیزم من مرداد عروسیمه با خانواده شوهرم قطع رابطم منم هرچی خرید بود شوهرم پولشو داد خودم تنهایی رفتم خریدم لوازم ارایشو عطر با یه مقدار لباس خواب و تو خونه ای و لباس زیر خریدم 

هرچی لازم داری بخر ول کن بقیه چی میگن بعدم این رسمای مزخرف که تا شورت عروسم بازدید میکنن باید ور بیفته الحمدلله اینجا که تقریبا ور افتاده و کارای چیپ منسوخ شده 

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر
یکی بیادخیلی منطقی فلسفه جهیزیه دیدنوتوضیح بده این چ رسمیه ماایرانیاداریم اقاهرکی هرچی خریده براخودش ...

به نظرم یه عده فوضول همیشه واسه توجیه فوضولیاشون و سرک کشیدن یه اسم کتابی رو کاراشون میذارن:جهاز برون،سیسمونی دیدن،لباس برون،پاتختی،کوفت،درد،زهر.

کارخوبی کردین واقعا،من الان نامزدم ابدا چنین کاری نمیکنم 

حرف توش زیاده ولی خوب انجام دادن ، مثلا من تا الان خونه هیچ کدوم از دختر دایی و پسر دایی ها و خاله ها و اینا برای دیدن جهزیه نرفتم 

هر‌جا هم رفتم ، که رسمشون بوده ، نرفتم بالا 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
به نظرم یه عده فوضول همیشه واسه توجیه فوضولیاشون و سرک کشیدن یه اسم کتابی رو کاراشون میذارن:جهاز برو ...

والادقیقاهمینطوره

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)
حرف توش زیاده ولی خوب انجام دادن ، مثلا من تا الان خونه هیچ کدوم از دختر دایی و پسر دایی ها و خاله ه ...

من فقد برادخترخالم رفتم اونم براچیدنش ن دیدن همه  ته مارک وسایلم درمیاوردن من تندتندمیچیدم فقط

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)