2789
عنوان

خرید عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 38 پست
واقعا شرایط سخته

با این زمونه واقعا"عروسی و مخارجش مشکله

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه چرا بد باشه، اصلا به کسی خریدای شما مربوط نمیشه. 

من سیسمونی واسه پسرم خریدم بهترین مارک هارو هم خریدم ولی نه واسه نمایش گذاشتن واسه راحتی خودم و بچه م ، همشون رو هم گذاشتم تو کمدا که تو چشم نباشه، هر کی هر چی میخواد بگه اصلا مهم نیست ، من حتی جهیزیه م رو هم نذاشتم بیرون که بیان ببینن، هرچی خریدم واسه خودم خریدم نه نشون دادنش به دیگران. وسایل ضروری رو بخر. چمدون و این چیزا رو در طول زندگی هم میشه خرید

!♌️

من رعایت حال همسرمو کردم چمدون اینا نخریدم

وقتی یه کوچولو ک خرید خرت و پرت کرده بودیم

مادربررگم گیر داد گف جلو همسرم بدون چمدون همه اینا هیچه

هیچی دیگ  همسرم فرداش رف خرید

ولی واقعا بعضی چیزا مثلا نثل جعبه ارایش ب درد نمیخوره به جز اینک خاطره میشه همین

نه اگ همسرت جنبه داره رعایت حالشو بکن

به ننظرم چرته.یعنی چی مثلا؟ما رفتیم هرچی واسه شروع زندگی لازم داشتیم خریدیمبیشتر لباس.چمدونم یه دونه خریدیم چون قرار بود ماه عسل بریم.ولی شوهرم هر دفه خودش یه چیزی میگیره.سشوار اتو مو حتی لوازم آرایش ادکلن.لزومی نداره که حتما قبل عروسی همه اینا خریده شه اون یکی تو یکی من

مادر نامزد من واسه خرید نامزدیم خودش و دوتا از دختراش رفتن...به منم نگفتن بیا...از اونجا بهم زنگ زدن شماره کمرت چنده بزات شلوار بخریم    همونجا فهمیدم این زن نمی ذاره آب خوش از گلوم پایین بره...خخخ

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

منکه هیچ چیزی نخریدم چون همسرم نداشت که بخرم اما ناراحت هم نشدم اصلا هم عادت نکرد به نخریدن.  بعد پنج سال زندگی مشترک و یه بچه آگه چیزی ببینم فقط بهم وای چه قشنگه اصرار میکنه بخریم خیلی وقتها مجابش میکنم فقط نظرمو گفتم نیاز داشته باشم میخرم نیاز نداشته باشم نمیخرم

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1349792/داستان-زندگی-پر-فراز-و-نشیبم

اصلاااااااااااا چيز بدي نيست

هرچند رسمو رسوم فرق ميكنه

منم قرار بود نخرم اصلااااا هم برام مهم نبود با اينكه آدمي كه بگي راحت بگيرمو اينا نيستم اما اين مسئله اصلاااا برام مهم نبود

گفته بودم ك تورا دوست ندارم ديگر. درد آنجا عميق است كه به حاشا برسد...

یکی بیادخیلی منطقی فلسفه جهیزیه دیدنوتوضیح بده این چ رسمیه ماایرانیاداریم اقاهرکی هرچی خریده براخودش خریده نخریده ام سختیشوخودش میکشه بقیه چیکارن ک بیان ببینن نظربدم کلیم حرفوحدیث دراد!  

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)

عزیزای دلم اینقدر نگین اگه نخری شوهرت پررو میشه دیگه نمیخره ، اگه همسر آدم عاقل باشه بخدا میفهمه گذشت هایی که براش کردین و وقتی دستش باز شد براتون همه کاری میکنه🌹 بازم نظر شخصی هر کسی فرق داره 

!♌️

یکی بیادخیلی منطقی فلسفه جهیزیه دیدنوتوضیح بده این چ رسمیه ماایرانیاداریم اقاهرکی هرچی خریده براخودش ...

ما که منسوخش کردیم 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
تو چی گفتی اونوقت؟!😮

گفتم لازم نکرده برام بخرید...بعد نامزدیم به هم زدم...پسرشم مثل سگ ازش می ترسید...خانواده مزخرفی بودن

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀