2777
2789
عنوان

نامزدی بیاییید

107 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها یه مشورتی ازتون میخوام من و پاتنرم دوسال و نیم دوست بودیم از سال دوم با اطلاع خانواده ها بود دیگه که دو هفته پیش اومدن خاستگاری و اوکی شد حالا قراره نامزد کنیم بعد یه مسئله ای اینه که خانواده مادری من ماشالاه زیاد ۷ تا خاله و دوتایی و بچه هاشون و نوه هاشون و از شانس خانواده مادری نامزدمم همینجور هستن دقیقا به همین تعداد بعد برای عروسی ما تصمیم داستیم فقط فامیلا درجه یک و دو رو دعوت کنیم یعنی دیگه نهایت دورش پسر خاله عمویی چیزی با خانواده و بچه هاشون بعد الان که میخواییم نامزد کنیم تو جشنش موندیم که چجوری بگیری اگر بخواییم دعوت کنیم چون همشون نزدیکن و رفت و امد داریم دقیقا انگار دعوتیا عروسی دع ت کردیم و خیای زیاد میشه بعلاوه که خانواده مادریم همشون شهر دور هستن و اگر دعوت کنیم باید دو سه روزی هم خونه ما ببمون یه تعداد خیلی زیاد دو سه روز ناهار و صبحانه شام و واقعا تو این وضعیت خرج خیلی سنگینی میشه اگرم دعوت نکنیم ناراحت میشن موندیم این نامزدی و چجور بگیریم ساده ساده بدون جشن باشه که بزرگا فقط بیان انگشتر بیارن و بعدا مثلا عقد و عروسی یکی کنیم که خرجا یکی شه اگرم اومدن خونمون موندن یبار خرج سنگین باشه یا جشن چجور بگیریم واقعا گیج شدیگ بنظرتون باید چیکار کنیم

جشن واسه خودتون بگیرن ب اونابگین جشن نگرفیم فقط انگشترنشوناوردن شیرینی خوردیم جشن قراره براعروسی باشه .

منم همینوگفتم وجشن گرفتم دایی هامم گفتم ان شاالله براعروسی حتی عقدمم همینکاروکردم حالاشهریوربراعروسی همه روگفتیم بیان

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره نامزدی ساده بگیرید عقد و عروسی رو یکی کنید

منم نظرم همینه ولی نامزدم میگه دیگه خیلی ساده هم نباسه میگم بابا خب تو بخوای یدونه دعوتم کنی که نمیشه تو هم خاله هات ماشالاه زیاد ما حد وسط نداریم اصلا یا باید کسی دعوت نکنیم یا اگر کنیم زیاد میشن نمیشه هم یه خاله دعوت کرد یکیش و نکرد

جشن واسه خودتون بگیرن ب اونابگین جشن نگرفیم فقط انگشترنشوناوردن شیرینی خوردیم جشن قراره براعروسی باش ...

خب شما برای خودتون جشم گرفتید چند نفر بودید کیا بودید که جشن گرفتید اخه پدر مادرا فقط اصلا جشن نمیشا که

ببین همچی به نظر خودت بستگی داره به فکر خرج نباش یه بار ازدواج میکنی کلا قراره تو کل عمرت دوبار جشن بگیری یکی عقد یکی عروسی

فقط کاری کن که هیچی تو دلت نمونه

ماهم دستمون خالی بود بعد از چند سال دوستی بهم رسیدیم ولی هم عقد جشن گرفتیم هم عروسی هیچوقت هم پشیمون نیستم چون پول دوباره میاد ولی هیچوقت دیگه نمیتونی اینایی که تو دلت هست برگردونی

ببین همچی به نظر خودت بستگی داره به فکر خرج نباش یه بار ازدواج میکنی کلا قراره تو کل عمرت دوبار جشن ...

مسئله خرج خود جشن نیست مشکل خانوادم به اینه که کل طایفه مامانم میان دو سه روز میمونن و خرجش سنگینه خیلی زیادن اخه نزدیک به ۵۰ نفر میشن طرف مامانم فقط بعد همم من خودم خیلی دوست نداشتم برا نامزد دعوت کنم دوست داشتم عقدم و جشن بگیرم و دعوت کنم با عروسیم نامزدی از بس همه دوروریام جشن مفصل گرفتن و خورد بهم بعدش خوشم نمیاد از جشن با دعوتی زیاد

خب شما برای خودتون جشم گرفتید چند نفر بودید کیا بودید که جشن گرفتید اخه پدر مادرا فقط اصلا جشن نمیشا ...

پدرمادرخواهربرادرا مادربزرگ عمه نزدیک من واون دایی نزدیک ایشون عمو فقط دوس تاازبزرگتاواوناک راحت بودیم رفت امدداشتیم بقیه ک شهردوربودن گفتیم جشنی نبودحلقه ساده بقیم همکاری کردن وچیزی نگفتن

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡