2777
2789
همدم میاد ازمون میزاره بعدش میگه ازمونت خوب نیست یه ازمون باید بدی پول بدی بعدم اگه هنوز خطا بزنه از ...

وا

آدم و حوا امتحان کردی؟

ننه ابراهیمم فرم بده به نظرم رایگانه

مودبانه میگم . درخواست دوستی ندین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازدواج اجباری😔 یازده سالگی نامزدی کردم ۱۶ عروسی هزار بلا سرم آوردن پدر ومادر خدانشناسم 😔

وااای خدایا

خیلی متاسفم گلم ایشالله یه همسر خوب گیرت بیاد

ببین تموم سعیت رو بکن خوش تیپ و باوقار باشی

هر مهمونی پیش اومد برو

کلاسای مختلف برو

اگه میتونی کافه اینا برو

شوهر اینجاها پیدا میشه نه توی سایت و این مسخره بازیا

خودتو دست پایین نگیر

هرررررر مردی به محض اینکه بفهمه زنی خودشو پایین میگیره اصلا نگاشم نمیکنه سراغش نمیره

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

وااای خدایاخیلی متاسفم گلم ایشالله یه همسر خوب گیرت بیادببین تموم سعیت رو بکن خوش تیپ و باوقار باشیه ...

مرسی مهربون انشاالله بتونم خودم جمع کنم

چون غدد چربی زیر بغلم بود تازه جراحی کردم خداروشکر

حالا دکتر رفتم برای اضافه وزنم اگ خداذبخواد از شنبه شروع کنم هم رژیم بگیرم هم دوتا کتاب گرفتم بخونم و... یکم روحیه بگیرم

ممنونم🙏از دلداری تون

امشب اول ماه ربیع و الاول من و یه عالم حاجت بزرگ دارم ک ب لطف امام حسین به یکیشون رسیدم ب همشون میرسم چون در هر تاخیری خیری نهفته هست توکلم بخداست و بس

وااای خدایاخیلی متاسفم گلم ایشالله یه همسر خوب گیرت بیادببین تموم سعیت رو بکن خوش تیپ و باوقار باشیه ...

من کلاسای مختلف میرم ولی دریغ از یه خواستگار

آدم و حوا خیلی پیچیدستخودت نمیتونی درخواست معرفی بدی برای موردی ؟

پول میگیرن تازه ام درخواست بدی پسره قبول میکرد اگه میخواست قبول کنه که درخواست میداد به فرم من

پول میگیرن تازه ام درخواست بدی پسره قبول میکرد اگه میخواست قبول کنه که درخواست میداد به فرم من

پول نمیگیرن کجا پول میگیرن. شاید برای همون آزمونا که اجباری نیست

آدم و حوا خیلی مورد زیاده شاید ندیده باشه فرم تو رو

مودبانه میگم . درخواست دوستی ندین

پول نمیگیرن کجا پول میگیرن. شاید برای همون آزمونا که اجباری نیستآدم و حوا خیلی مورد زیاده شاید ندیده ...

پول ۲۸۸ تومن میگیرن بخوای درخواست وساطتت بدی

من کلاسای مختلف میرم ولی دریغ از یه خواستگار

منم ندارم😔

تک و توکی هم پیدا میشن میان پشت سر خودشونو نگاه نمیکنن

گرچه به طلسم اعتقاد ندارم ولی گاهی فکر میکنم طلسمم کردن

خیلییی احساس تنهایی میکنم. سنم داره بالا میره. دلم یه همسر و همدم میخواد نیاز عاطفی دارم واقعا به مرد خوب

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا