2777
2789
همشون الکین

نه بابا

من خودم تو یکی از اینایی که بهت گفتم معرف ازدواجم

دوتا ازدواج موفق داشتم..

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هم دردیم گلم🤝

شما چنسالته

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

اگه انتخاب درست باشع که ازدواج بهترین کاره اما اگه مثل من گند برنی تو انتخابت خواهرم که بدترین کاره به نظر من پول تو زندگی خیلی مهمه اگه خواستگاری پول و جنم و عرضه داشت انتخاب کن وگرنه مجرد موندن بهتر از انتخاب اشتباهه

نه بابامن خودم تو یکی از اینایی که بهت گفتم معرف ازدواجم دوتا ازدواج موفق داشتم..

تو کدوم هستین ؟ ننه ابراهیم بهتره یا ادمو حوا مورد های بهتری پیدا میشه؟

مودبانه میگم . درخواست دوستی ندین

همدم نمیدونم

همدم میاد ازمون میزاره بعدش میگه ازمونت خوب نیست یه ازمون باید بدی پول بدی بعدم اگه هنوز خطا بزنه ازمون تخصصی باید مشاوره بگیری و دراخرم میگن خانم کیس برات پیدا نمیشه شما مشکل داری

شما چنسالته

۳۱ سالمه

مطلقه هستم ۱۲ ساله

معتقد و متحد

ولی مذهبی شدید چادری و ...نیستم.

شاغل هم نیستم

مدرک تحصیلیم ب دیپلم نرسیده

فقط یه گواهینامه گرفتم

ی مقدار طلا پس انداز دارم ی خورده پول تو بانک ک بهم ماهی ۳ تومن سود میدن

ازصبح تا شب مهمون میاد کارم شده آشزی و نظافت هزار جور مشکل دارم

امشب اول ماه ربیع و الاول من و یه عالم حاجت بزرگ دارم ک ب لطف امام حسین به یکیشون رسیدم ب همشون میرسم چون در هر تاخیری خیری نهفته هست توکلم بخداست و بس

۳۱ سالمه مطلقه هستم ۱۲ سالهمعتقد و متحد ولی مذهبی شدید چادری و ...نیستم.شاغل هم نیستم مدرک تحصیلیم ب ...

گلم چرا طلاق گرفتید جسارتا

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

هردوتاش هیچ کدوم یه مورد درست و درمون بهم معرفی نکردن

این سایتا بدرد نمیخورن

باید چارتا جای درست حسابی بری

مهمونی

عروسی

گلم چرا طلاق گرفتید جسارتا

ازدواج اجباری😔 یازده سالگی نامزدی کردم ۱۶ عروسی هزار بلا سرم آوردن پدر ومادر خدانشناسم 😔

امشب اول ماه ربیع و الاول من و یه عالم حاجت بزرگ دارم ک ب لطف امام حسین به یکیشون رسیدم ب همشون میرسم چون در هر تاخیری خیری نهفته هست توکلم بخداست و بس