2777
2789
عنوان

بچه دار نشید

179 بازدید | 17 پست

همیشه میگن رطب خورده منع رطب نمیکنه ولی اینبار میخوام منع کنم

خودم دوتا دارم

بقدری داشتن بچه شیرینه لذت بخشه

اینقدر ادم بچه دوست داره که نیارتش به این دنیا بزرگترین لطفو در حق بچه نداشتش کرده

حالا تازه من جز کسایی بودم که با برنامه اوردم

رواموزششون و مهارتاشون کار میکنم

ولی جنگ💔کثیفی اب و هوا💔نبود اب💔ابر تورم💔نبود انرژی 💔افسردگی همه گیر 💔تعطیلی بی حد و اندازه مدارس💔افزایش روز افزون پدوفیل ها💔گارد زیاد جامعه امروزی نسبت به بچه💔و خیلی موارد دیگه که نمیشه گفت

اینارو به بچهای عزیزتر از جونم تحمیل کردم

خدا همه ی بچه ها رو حفظ کنه و شرایط رو بهتر کنه براشون

کاش کسایی که بچه میخوان مثل من عمل نکنن

خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جای بقیه تصمیم نگیرین

یعنی چی جای بقیه تصمیم نگیرید نظر شخصی خودشه اومده گفته بچه دار نشید اگه شرایطش ندارین که درست هم هست

جای بقیه بخواد تصمیمی بگیره؟؟من زیر پتوی شماست که جاتون تصمیم بگیره این چ گاردیع؟

به نظر من با همه اینهایی که گفتی ، باز هم باید بچه آورد.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
یعنی چی جای بقیه تصمیم نگیرید نظر شخصی خودشه اومده گفته بچه دار نشید اگه شرایطش ندارین که درست هم هس ...

مرسی کامل گفتید

من تصمیمی نمیگیرم نمیتونمم بگیرم

این صرفا درد دله

ناشکر ابدا نیستما بچه خیلییییییی خوبه

اینقدر خوب که لیاقتش این شرایط نیست

خدایا شکرت

باید ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بچه دارید خودتون؟

جالب بود برام این نظر

اگر بچتون بگه چرا منو دنیا اوردی مثلا اب نیست چی بگیم؟

من از اول برنامم بود بچها مهاجرت کنن برن ولی این شرایط اصلا اجازه مهاجرت نمیده

بعدا هرجای دنیا ی مشکلاتی دارن

خدایا شکرت

چیزایی که گفتید درست ولی همه جای دنیا مشکلاتی وجود داره و اینکه واقعا هرکسی باید باتوجه به شرایط خود ...

دقیقا همجا ی مشکلی داره هیچجا مدینه فاضله نیست

ولی اصلا انتظار نداشتم شیر خشک قوطیش بشه ۴۵۰

پوشک بشه ۱/۵

اصلا دیگ هیچ فکری ندارم نمیدونم با زندگیم چه کنم

خدایا شکرت

نه بابا بچه بیارید تولید مثل کنید تو این خاورمیانه کوفتی حیفه آدمای بدبختی مثل ما نسلشون منقرض بشه 😑

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

دقیقا همجا ی مشکلی داره هیچجا مدینه فاضله نیستولی اصلا انتظار نداشتم شیر خشک قوطیش بشه ۴۵۰پوشک بشه ۱ ...

حق داری صد درصد حق داری

من باردارم بچه اولم هم هست ۸ ساله ازدواج کردم و بچه نمیخاستیم دیگ واقعا دیدیم هرچی صبر کنیم شرایط نه تنها بهترنمیشه بلکه بدترم میشه و واقعا دلمون بچه میخاست دیگ توکل کردیم بخدا ، اخه میدونی نداشتنش خیلی بده اطرافم دیدم کسایی رو متاسفانه بچه دارنشدن و همش ناراحتن بعد سالها هنوز با حسرت زندگی میکنن و ب زبون میارن ولی واقعا بدون بچه نمیشه .

گرونی هم که وحشتناکه چه کسی که داراست چه کسی ک کم داره یانداره داره بهش فشارمیاد توهمه چی همه چی خوراک پوشاک مسکن ک دیگ نیاز اولیه و مهم ادمیزاده حیف

اصلا درخواست دوستی ندید

حق داری صد درصد حق داری من باردارم بچه اولم هم هست ۸ ساله ازدواج کردم و بچه نمیخاستیم دیگ واقعا دیدی ...

عزیزم قدم نو رسیده پیشاپیش مبارک

کاش نمیومدی تو این تاپیک من

همونطور که گفتم بچه یکی از بهترین نعمتای خداست بقدری شیرین هست که نگم

من هرچی تو زندگیم دارم بخاطر انگیزه ایه که بچهام بهم دادن

قدمش پر برکت باشه براتون

خدایا شکرت

عزیزم قدم نو رسیده پیشاپیش مبارککاش نمیومدی تو این تاپیک منهمونطور که گفتم بچه یکی از بهترین نعمتای ...

مچکرم عزیزم انشالله خودتو بچه ها همیشه سلامت و موفق و شاد باشین و هم چنین مشکلات همه مون برطرف شه بتونیم راحت و شاد زندگی کنیم ❤️

اصلا درخواست دوستی ندید