2777
2789
عنوان

روتین مو

124 بازدید | 19 پست

موهای من صاف و لخت و بلند هستش (زیر ران)

منتها موخوره و خشکی زیاد داره و وزه تقریبا

از چه محصولاتی استفاده کنم واسه موهام؟

ممنون میشم یه محصولات قیمت مناسب و خوب بگید برای موهام

و اسم برند و نحوه مصرفشم بگید

صفر تا صد روتین موو رو بگیدد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موخوره که با روتین درست نمیشه

🟣آقایون زن نما، آقایون آقا نما، آقایون جنتلمن نما، آقایون گربه نما، آقایون فیلسوف نما، آقایون چشم و دل پاک نما و هر آقایی درخواست نده🟣نه اشتباه نکن من مرد ستیز نیستم، من نر ستیزم! کسی هم که مزاحم بشه نر هستش دیگه خود دانی🫵🏻👊🏻 متعهد به آقای A هستم 💍💜

موخوره گیری کن نذار زیاد بشه من شامپو معمولی استفاده میکنم تو حمام هم فقط نرمکننده مو لطیفه میزنم مو ...

لطیفه ریزش مو میاره🥲

این نرم کننده ها جنبه مراقبتی ندارن

سرم موی پرایم رو من خیلی قبول دارم بزنی ته موهات بعد از موخوره گیری تا از موخوره جلوگیری کنه...سرم دو فاز هم استفاده کن قبل سشوار اینا..رو بالشتی ساتن ابریشم..خودم چون موهام فره محصول مختص موی صاف نمیشناسم

🟣آقایون زن نما، آقایون آقا نما، آقایون جنتلمن نما، آقایون گربه نما، آقایون فیلسوف نما، آقایون چشم و دل پاک نما و هر آقایی درخواست نده🟣نه اشتباه نکن من مرد ستیز نیستم، من نر ستیزم! کسی هم که مزاحم بشه نر هستش دیگه خود دانی🫵🏻👊🏻 متعهد به آقای A هستم 💍💜

اسی دور کمذت چجوری رسوندی۵۷؟سایزای دیگت چنده ؟

عزیزم من ۵۶بودم بخاطر کنکور افزایش وزن داشتم

رسیدم به ۶۵ ولی سایز دور کمرم همون موند یعنی بیشتر از بالاتنه و پایین تنه حجم گرفتم و اون وسط تو حالت قبلیش موند

لطیفه ریزش مو میاره🥲این نرم کننده ها جنبه مراقبتی ندارن

برای من که خوبه شاید برای شما خوب نبوده موهامم پر و بلند خداروشکر. قبلا وز و خشک میشد چند وقته استفاده میکنم عالیه داخلش روغن زیتون و روغن آرگان داره موها رو نرم میکنه 👌

شاید برای شما خوب نباشه استفاده نکن عزیزم خواستم راهنمایی کرده باشم ❤️☺️

برای من که خوبه شاید برای شما خوب نبوده موهامم پر و بلند خداروشکر. قبلا وز و خشک میشد چند وقته استفا ...

احتمالا همینطوره

موهای من با بودجم ساز مخالف میزنه😂

هرچیزی که بودجم بهش میرسه رو مخالفه دقیقا دست میزاره رو اونا که قیمت خون دارن