2777
2789

من هنوز به مفهومش نرسیدم ..حتی کتاب معنای زندگی و کلی روانشناس و مشاورو ..رفتم .

چون یاد نگرفتم از کوچکترین چیزا لذتی ببرم و شاد باشم .

واسه همین درک نمیکنم .

مثلا طرف یه مانتو میخره کلی خوشحالی و شادی و ایتوری میزاره . من ماشین میخرم استوری نمیکنم . مثلا گفتم .

چون یاد نگرفتم از چیزای کوچیک لذت ببرم بازم بزرگ و دست نیافتنی بدست بیارم تا لذت ببرم .عمرم تموم شد .

کاش کسی یادم میاد

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من هنوز به مفهومش نرسیدم ..حتی کتاب معنای زندگی و کلی روانشناس و مشاورو ..رفتم .چون یاد نگرفتم از کو ...

من تجربمو با میگم

در لحظه زندگی کردن قهوه نوشیدن نور آفتاب

همون در لحظه زندگی کردن

محبت کردن محبت دیدن

معنای زندگی داستایوفسکی هم بخوون

شاید این دنیا، جهنم دنیای دیگری است؛شاید در دنیای دیگه ای مرده باشیم و اینجا جهنم ماست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز به مفهومش نرسیدم ..حتی کتاب معنای زندگی و کلی روانشناس و مشاورو ..رفتم .چون یاد نگرفتم از کو ...

منم همینطوریم از هیچ چیزی لذت نمیبرم هیچی

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
منم همینطوریم از هیچ چیزی لذت نمیبرم هیچی

تو که پرستار هستی بخون برای پزشکی .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من تجربمو با میگمدر لحظه زندگی کردن قهوه نوشیدن نور آفتابهمون در لحظه زندگی کردنمحبت کردن محبت دیدنم ...

ایناهم لذت نداره برام . فقط پوچیه

ایناهم لذت نداره برام . فقط پوچیه

ببخش حالا شاید حرف بیجا بزنم

سعی کن یکاریو شروع کنی که بهت ذوق بده

حالا دیدم گفتی پرستاری بخوونی برا پزشکی

شاید این دنیا، جهنم دنیای دیگری است؛شاید در دنیای دیگه ای مرده باشیم و اینجا جهنم ماست

تو که پرستار هستی بخون برای پزشکی .

نه بابا پزشکی چیه تو پزشکی تا ۵۰ سالگی به درامد نمیرسی حداقل باید تخصص داشته باشی که بتونی تازه یه کاری برای خودت دست و پا کنی تا معروف بشی و به درامد برسی چند سالم طول میکشه دیگه به چه دردی میخوره درسته که وقتی به درامد میرسه خوب میرسه ولی با روحیات من سازگار نیست همین پرستاری هم نیست ولی مجبوری دارم کار میکنم دیگه،

نه بابا پزشکی چیه تو پزشکی تا ۵۰ سالگی به درامد نمیرسی حداقل باید تخصص داشته باشی که بتونی تازه یه ک ...

پرستاری خیلی سخته . پرستار داریم وقتی شرایط بیمارارو میگه. من نمیتونم تحمل کنم و میگم ادامه نده . مخصوصا تصادفی هارو . میگم خدارو شکر شماها روحیه شو دارید من ندارم .

البته مدرک تکنسین ترزیقات دارم به درد نخورد 😑

ببخش حالا شاید حرف بیجا بزنمسعی کن یکاریو شروع کنی که بهت ذوق بدهحالا دیدم گفتی پرستاری بخوونی برا پ ...

من خانه دار هستم . ۳۸ سالمه . دیگه برای مهارت و درس و... اصلا حوصله ندارم . یه لیسانس دارم .گواهینامه دارم . مدرک زبان و تکنسین ترزیقات و.... دارم . اما اینا به درد نخورد. شهرم کوچیکه شغل هم کمه . بچه هم دارم .

من از بچگی انگار چیزای بزرگ میخوام تا لذت بخش باشه برام .

من خانه دار هستم . ۳۸ سالمه . دیگه برای مهارت و درس و... اصلا حوصله ندارم . یه لیسانس دارم .گواهینام ...

لیسانس چی داری

برا ارشد دیر نیس

پرستاری خیلی سخته . پرستار داریم وقتی شرایط بیمارارو میگه. من نمیتونم تحمل کنم و میگم ادامه نده . م ...

کلا باید ادم بره پر درامد باشه که بتونه تو ایران زندگی کنه کارای ما فقط بخور نمیریه،یه شوهر عن هم دارم که ماهها و سالها تو قهره یه ادم بیشعور به تمام معنا که به شدت از خودش و خانوادش متنفرم اونم امید به زندگیم رو اورده پایین

لیسانس چی داریبرا ارشد دیر نیس

مدیریت . البته فامیلا دکتری مدیریت دارن اونا هم بیکارن .

شهر کوچیکه . برای خانمها هم زیاد شغل نمیدن