2777
2789
سرجلسه ارامش مطلق داشتم هیچ مشکلی پیش نیومد من حتی کتابو برده بودم تو ماشین با خودم بابامدید تو دستم ...

خبب پس خداروشکررر
وای نهه🤣😭

اللهم عجل لولیک الفرج✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خبب پس خداروشکررروای نهه🤣😭

فقط ارامش داشته باش از ساعت ۱۲ به بعد به هیچی فکر نکن اروم چشاتو رو همبزار و ذهنتو آزاد کن

توتمام تلاشتو کردی هرچخدا قسمتت کنه همون میشه

اینکه استرسی و نگرانی طبیعیه همه شب کنکور همین حالو دارن ❤️ولی بهخودت ارامش بده

فقط ارامش داشته باش از ساعت ۱۲ به بعد به هیچی فکر نکن اروم چشاتو رو همبزار و ذهنتو آزاد کن توتمام تل ...

باشه سعی میکنمم

مرسیی از راهنماییت عزیزمم😭✨

اللهم عجل لولیک الفرج✨

چی قبول شدی عزیزم

من عزیزم هدفم همون موقع فرهنگیان بود رتبه ام همکه عالی بود راحت فرهنگیان قبول شدم

دوم دبیرستان تغییر رشته دادم چون عمل جراحی انجام دادم و فهمیدم که شجاعتدکتر شدن رو ندارم هربار عملمو نگاه میکردم غش میکردم😁😁😁 نخواستم مردمو بدبخت کنم هنوز هم از امپول و بخیه و خون حالم بد میشه و دست و بدنم میلرزه و خداروشکر میکنم اون راه رو نرفتم وگرنه وسطش باید رها میکردم گرچه خونواده ام خیلی ناراحت شد ولی من

راه درست تر رو رفتم تو زندگیم

خواستی شناسنامه و مداد.... ببری حتماً تو پلاستیک شفاف بزار. روز کنکور اینو فهمیدم مغازه هام بسته بودن. آخر سر دیدم از پارکینگ یه خونه داره ماشین میاد بیرون رفتم به مرده توضیح دادم گفتم نایلون لازم دارم خدا خیرش بده به خانمش گفت سه چهارتا پلاستیک بهم داد منم رفتم بین کسایی که مشکل منو داشتن پخش کردم 😂

خواستی شناسنامه و مداد.... ببری حتماً تو پلاستیک شفاف بزار. روز کنکور اینو فهمیدم مغازه هام بسته بود ...

وای خدا چه جالب😂

تو کاور گذاشتم اوکیه دیگه؟

اللهم عجل لولیک الفرج✨