2777
2789
عنوان

ادایی بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 26 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم مثل شما ام یکم ولی تا حدودی غلبه کردم حتما شما هم میتونی

نمیدونم .خیلی کلافم از این اخلاقم

تعریف از خود نباشه زیبایی دارم ولی به خودم نمیرسم .همش پوست لیمو میکنم .به پوست و موم نمیرسم .

من خیلی خوشبختم❤️❤️❤️🩷🩷🩷🩷

[QUOTE=420745269]نمیدونم .خیلی کلافم از این اخلاقم تعریف از خود نباشه زیبایی دارم ولی به خودم نمیرسم .همش پوست لیمو ...[/QUO

وای وای حیف اینهمه خوشگلی پس

تو که بیس خوشگلی رو هم داریییییییی نچ نچ واقعا کههه😂😞

برا لبت بالم لب بگیر بزن شبا یه لایه خیلی ضخیم شب بخواب باهاش تا صبح بعد یه مدت اصلا پوسته نمیده که بخوای بکنی

برا موهات فعلا یه شامپو ماسک مو داخل حموم بزن

پوستتم ضد افتاب

با همین ها شروع کن خودت میبینی داری بهتر و خوشگل تر نیشی ترغیب میشی به اضافه کردن موارد دیگه

[QUOTE=420745269]نمیدونم .خیلی کلافم از این اخلاقم تعریف از خود نباشه زیبایی دارم ولی به خودم نمیرسم ...

اگه بگم میز لوازم همه اینارو دارم باورت میشه؟ انواع ماسک مو و ماسک صورت و بالم و ..... گاهی جوگیر میشم میرم میخرم ولی خب باز استفاده نمیکنم.

من یه عادت مزخرف دارم اینه که فکرم جایی مشغول باشه نمیتونم کار دیکه بکنم .الان همه فکرم اینه رانندگی که ۱۰ سال پیش گواهی گرفتم انجام بدم و راننده بشم وترس عجیب من نمیزاره و فقط فکر میکنم فکر فکر فککککرررر

من خیلی خوشبختم❤️❤️❤️🩷🩷🩷🩷

منم به بهداشت دهان و دندان خيلي اهميت ميدم به اين ميگت ادايي؟ ولي فكر نكنم بهش ميگن نظافت و بهداشت

دقیقا من دونوع خمیردندون میزنم یکی سفیدکننده یکی نعنا

اب نمک قرقره میکنم مسواک زبان میزنم خوشبوکننده دهان استفاده میکنم

از مام بادی اسپلش عطر لوسیون شیرمو دوفازمو روغن مو ماسک مو استفاده میکنم

بجر شامپو بدن از سفیداب کیسه استفاده میکنم ک دیگ مطمعن باشم بدنم تمیزه

دمنوش قرص ویتامین میخورم توخونه فیشال میکنم ورزش میکنم (وسایلشودارم)

باز ب خودم نمیگم ادایی

ادایی بودیموخبرنداشتیم خواهر

میشه دعاکنی به حاجت چندین سالم برسم ممنون قلب🪷