2777
2789
عنوان

ادایی بودن

315 بازدید | 26 پست

چه کار هایی ادایی ای میکنید ؟بگید ماهم یاد بگیریمممم

خودم خیلیییی میرسم به خودم انواع قرص و مکمل ماسک و شامپو و سرشور و کرم استایل مو و... از این جور چیز ها شما ها هم هر کاری میکنید بکید یاد بگیریمممم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ادایی بودن باید ذاتی باشه😁🥴

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
مممنونم خیلی هم هزینه خاصی نمیخواد بعضی محصولات واقعا ارزون و نتیجه مطلوبی هم دارن

اره عشقم .بعضی موقع ها قیمت ها بهونه اس .من خودم فیس واش دارم صابون صد جوش دادم ولی اصلا استفاده نمیکنم .حالم از خودم بهم میخوره

من خیلی خوشبختم❤️❤️❤️🩷🩷🩷🩷

ادایی بودن باید ذاتی باشه😁🥴

اومممم من علاقه به رسیدن به خودم و کلا اهمیت به خودم رو دارم ذاتی هیچوقت نمیتونم بد بو بد استایل کثیف یا شلخته باشم اما رفتار هام و تن صدام یه خورده بد و مردونه است

هر ماه فیشال میرم

باشگاه میرم

اصلا از وسایل نقلیه عمومی استفاده نمیکنم فقط ماشین شخصی یا اسنپ

ماسک لب و ماسک کف پا میزارم ( کف پاهام مستعد پوست پوست شدنه )

بقییه چیزایی که گفتی هم هست

اره عشقم .بعضی موقع ها قیمت ها بهونه اس .من خودم فیس واش دارم صابون صد جوش دادم ولی اصلا استفاده نمی ...

ای بابا چرا عشقم

ببین آروم آروم شروع کن به استفاده مثلا فیس واش رو بگو فقط شب ها استفاده میکنم بعدش که میبینی چه حس سبکی و تمیزی خوبی داره کم کم میره تو روتین و عادت ها محصولات دیگه هم همینجوری آروم آروم اضافه من

هر ماه فیشال میرمباشگاه میرماصلا از وسایل نقلیه عمومی استفاده نمیکنم فقط ماشین شخصی یا اسنپماسک لب و ...

اللن استفاده از وسیله نقلیه عمومی ربطی نداشت واقعا خواهر

ای بابا چرا عشقمببین آروم آروم شروع کن به استفاده مثلا فیس واش رو بگو فقط شب ها استفاده میکنم بعدش ک ...

کلا من کارام همینه .اهمال کارم .همه چیز رو میزارم واسه فردا هایی که هیچ وقت نمیاد