2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 35 پست
واس منکه دقیق بود یازده ماه منفی شد این ماهم مثت شد

التماس دعای شدیددددد

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ی هفته دگ هم عقد برادر شوهرمه اصن حال و حوصله ندارم همش همه ازم میپرسن باردار نیستی؟

منم امروز کلی گریه کردم و همش تو سایت دنبال خط سفید بی بی چک هستم

خوابمم نمیاد 

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
منم امروز کلی گریه کردم و همش تو سایت دنبال خط سفید بی بی چک هستم خوابمم نمیاد 

خودتو ناراحت نکن عزیزم خدابزرگه من ک تازه دوروزه آمپول زدم موعد پری هم ۱۴ تیر میشه حالا حالاها باید منتظر بمونم

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین
خودتو ناراحت نکن عزیزم خدابزرگه من ک تازه دوروزه آمپول زدم موعد پری هم ۱۴ تیر میشه حالا حالاها باید ...

هرچی خدا بخواد

به علائم اصلاااا توجه نکن

من کلی علائم داشتم و دارم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
هرچی خدا بخواد به علائم اصلاااا توجه نکن من کلی علائم داشتم و دارم

ن بابا من تنبلی دارم خودم میدونم حالا حالاها نمیتونم باردار بشم

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین
2790
2778
2791
2779
2792