2777
2789
عنوان

سلام

29 بازدید | 0 پست

جمعه ساعت شش و نیم صبح باید برم سر جلسه کنکور. رشتهم انسانی هستش. بیشتر تمرکزم رو گذاشتم روی امتحانات نهایی و متاسفانه اونطور که باید و شاید، نتونستم نمرات خوبی رو داخل یه سری دروس به دست بیارم و خیلی ناامید شدم. از اونجایی که جنوب هم بودم ما مثل دانش آموزهای عادی امتحاناتمون زود تموم نشدن و تا بیستم داشتیم امتحان میدادیم، کنکورمون هم که مشخصه ۳۰ ام بود و فقط هشت، نه روز وقت داشتیم. توی این هشت، نه روز هم یکی مثل من واقعا دو سه روز اول رو انقدر خسته بودم، انقدر این چند هفته بهم فشار آورد که حتی جون نداشتم برم سر کتاب. چه برسه به این که بخوام دوباره بشینم کنکوری بخونم، اونم چی؟ پایه دهم و یازدهم و بخوام بشینم مرور کنم. واقعا میگم، خوش به حال کسایی که توانش رو داشتن، انگیزش رو داشتن، نشستن مرور کردن یا هرچی امیدوارم موفق باشن و به چیزی که لایقش هستن برسن. اما یکی مثل من واقعا دیگه نمیکشم. و نمیدونم سر جلسه کنکور هم قراره چی کار کنم. تا الان هزار دفعه با خانوادم بحث کردم که نذارین من برم بشینم سر جلسه. اما متاسفانه مخالفت میکنن، میگن شانسی برو. خب یعنی چی که شانسی برم؟ درصد منفی اگه بزنم بدبختم من. خدا نصیب هیچکس نکنه حس میکنم طناب دار دور گردنمه

اگه این امضارو میبینی میشه واسه قبولیه دانشگاهم یه صلوات بفرستی مرسی از قلب مهربونت🥺🍓توی سخت ترین روزا فقط خدا بود.