2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری

140 بازدید | 15 پست

اگه استرس دارین ایت الکرسی بخونین بعد بشنین با امام زمان صحبت کنید یا فایل صوتی هس میگن نامه امام زمان فک کنم به شیخ مفید اونم عجیب آرامش بخشه نادعلی هم عالیه من دیروز معجزشو دیدم به خدا توکل کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم بنظرتون من تا فردا چی بخونم؟

نخون استراحت کن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نخون استراحت کن

اخه راستشو بگم چیزی این چند ماهه نخوندم جز برای امتحان نهایی تا قبل جنگ میخوندم پیوسته

الانم خانواده گیر دادن بخون میتونی جواب بدی سوالا رو

چیزی میتونم بخونم فردا جواب بدم؟

قبلانم خونده بودم یادم رفته

اخه راستشو بگم چیزی این چند ماهه نخوندم جز برای امتحان نهایی تا قبل جنگ میخوندم پیوستهالانم خانواده ...

اخه سوالاش معلوم نیست چی هست

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اخه راستشو بگم چیزی این چند ماهه نخوندم جز برای امتحان نهایی تا قبل جنگ میخوندم پیوستهالانم خانواده ...

بخون

پس کاری نمیتونم کنم؟ چجوری قانعشون کنم میشه بگی

عزیزم امسال حق داشتید همتون جنگ شد مدرسه تعطیل شد کنکور افتاد این موقع کتابی که مهمه رو بخون

چی

کتاب های تست

میگم بنظرتون من تا فردا چی بخونم؟

امروز بخون تا ساعت ده کتاب هاتو بیار ببین کدوم مبحث یادته اونو مرور کن فردا هم یک مطالعه سبک داشته باش ولی چیز جدید نخون بیشتر تمرکزتو رو دوازدهم