2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس

233 بازدید | 53 پست

توی ی تاپیک گفتم که نامزدم چطوریه و مادرش چقدر اذیت میکنه

نامزدی رو به هم زدم

بعد رفته خواستگاری دوست صمیمیم اونم قبول کرده

الان واقعا نمیدونم باید چیکار کنم بعد دوستم زنگ زده با خوشحالی داده تعریف میکنه برام چی شده

نمیدونم باید باهاش چیکار میکردم همش میگه باید برا همه کار هام باشی با اینکه میدونه چه اتفاقاتی رو با این پسر پشت سر گذاشتم

امیدوارم برای هیچ کدومتون اتفاق نیوفته

به نظر شما میخاد اذیتم کنه اینو بگم اون مثل من کوتاه نیومده و هم خونه خواسته هم ماشین هم اینوه همه جشن هارو بگیره

از این تاریخ به بعد این کاربری دست منه و تاپیک های قبل برا دوستم بوده ...1405/06/18...دوستم بیمارستانه برا اینکه زود خوب بشه براش دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست صمیمیت بهت زنگ زده گفته تو همه کارا باید باشییی؟؟؟؟؟؟د اخه بی شرففففففففففففففففف

اره

حالم خیلی بده اونم همش ی عکس میفرسته میگه اینجا خوبه بریم اینو خوبه بخریم

از این تاریخ به بعد این کاربری دست منه و تاپیک های قبل برا دوستم بوده ...1405/06/18...دوستم بیمارستانه برا اینکه زود خوب بشه براش دعا کنید

فقط یه سوال دوستت میدونه این نر نامزد شما بوده؟

اره میدونه توی همه اتفاق ها بوده

چقدر دوستت آشغاله ر..دم دهنش لابد از قبل باهم بودن

نه نبودن

وقتی ما با هم نامزد شدیم برا بار اول دوستمو اونجا دید خونه ما بود دوستم

دیگه دوست صمیمیت نیست الان فهمیدی هیچوقت دوستت نبوده

واقعا توی شوکم نمیفهمم بزا ی اسکرین بدم از پیامش هاش ببین