2777
2789
عنوان

کنکور کمک

53 بازدید | 4 پست

دوستان میشه بگین پشت بمونم یا نه

وضعیت روحیم خیلی بده نمیدونم افسردگی دارم یا نه پول روانشناسم ندارم یه روز غذا میخورم یه روز نه

کنکور اولم بودم دوازدهمی بودم امسال غیر حضوری کردم النگومو فروختم درس بخونم نخوندم جز تایم از مهر تا دی خاک برسرم😭مدرسم دولتی بود و خیلی ضعیف بود پایم داغونه از یازدهم حتی میرفتم سوالات تستیمو از معلم ریاضیمون بپرسم میگفت ما تستی کار نمیکنیم

از یه طرف حس میکنم حوصله پشت کنکور موندن ندارم ابرو مامان بابامو بردم بابای بدبختم میگفت ۵۰ درصد و که میتونی حتما بزنی تو کنکور اینهمه خوندی😭از یه طرف انقدر از لحاظ روحی ضعیفم الان فقط دلم میخواد ازاد شم بتونم برم باشگاه و کلاس زبان

عزیزم تازه امسال دوازدهمی بودی خیلی از کسایی که رشته تاپ قبول میشن پشت کنکوریان یه مدت به خودت استراحت بده ذهنت آروم بشه بعد دوباره شروع کن هزینه هم نمیخواد بکنی بهترین کلاسا توی تلگرام هست همونارو نگاه کن و همراهش تست بزن

اگه میتونی ۱ سال درست و ثابت بشینی برا خوندن و هی جا نزنی اره بمون ولی اگه میخوای هیچی نخونی نمون چون هی خودتو گول میزنی که از امروز شروع میکنم به خوندن ولی نمیخونی دوباره همون آش و همون کاسه میشه تاااااا روز کنکور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تازه امسال دوازدهمی بودی خیلی از کسایی که رشته تاپ قبول میشن پشت کنکوریان یه مدت به خودت استرا ...

دوازدهم بودم ولی غیر حضوری،بودم شبیه پشت کنکوریا خونه بودم

اگه میتونی ۱ سال درست و ثابت بشینی برا خوندن و هی جا نزنی اره بمون ولی اگه میخوای هیچی نخونی نمون چو ...

واقعا نمیدونم میتونم یا نه تو سردرگم ترین حالت ممکنم