2777
2789
عنوان

ژیلت ونوس

123 بازدید | 15 پست

خانوما میشه لطفا بگین ژیلت ونوس خوبه یانه؟ تعریفشو خیلی شنیدم، منتها خیلی هاهم میگن با ژیلت معمولی فرق نداره و کند میشه

میشه اگه تجربه ای دارین بگین

من داشتم بنظرم جالب نبود زیاد

برای کسی خوبه ک خودش موهاش کم و کرکی طور باشه چجور بگم از این پوستایی ک کلا ژیلت روشون جوابه

من پوستم حساس بود برای من زیاد فرقی با ژیلت عادی نمیکرد از ی جایی به بعدم ک دیگ لیزر رفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از زمین تا آسمون فرقشه و کیفیت و دوام اش خیلی بیشترهالبته قیمت اش هم از زمین تا آسمون فرق داره

عزیزم چند مدت بعد کند میشد؟ ممکنه بعضی ها که راضی نیستن جنسشون خوب نبوده باشه؟

اها یعنی میگین برای موهای ضخیم چندان جواب نیست؟

نه ببین انگار زود کند میشد

بنظرم نمیصرفید همون موقع

مگه موها کرکی باشه ک نیاز نباشه زیاد بکشی یا زیر پوستی نشه مشکلی نباشه

ببین حساب کن خود سازنده می گه تا ۱۰۰۰ تا اصلاح خوبه ولی با یه سری هفته ای ۲ بار اصلاح کردم ینی سالی ۱۰۰ بار و با این وجود بعد ۱۵ سال کند شد

ولی این معمولیا دیگه برای اصلاح پنجم شیشم واقعا داغون می کنه

اونا که می گن خوب نبوده تقلبی خریدن چون قیمت اش خیلی بالاست تقلبی اش زیاده

الآن اگه بخوای پک کاملشو بخری فک کنم ۵ میلیون قیمت اش باشه

ببین حساب کن خود سازنده می گه تا ۱۰۰۰ تا اصلاح خوبه ولی با یه سری هفته ای ۲ بار اصلاح کردم ینی سالی ...

وای اینجوری که شما میگین خیلی خوبه

شما جایی روسراغ دارین که اصلش روبفروشه؟

من ۲۰ سال پیش خریدم و سری اول ۱۵ سال کار کرد و الآن سری دوم رو انداختم،

ببین شناختن که میشناسم تو الماس شرق یکی می فروشه و ادعا داره اصله و گرون هم می ده ولی این قدر تقلب زیاده نمی دونم می شه اعتماد کرد یا نه و ممکنه بری ۵ میلیون هم باهات حساب کنه و اصلی بهت نده

یه مدل مردونه هم داره آبیه اسم اش یادم نیست ولی اون یه مقدار گرون تره ولی بهتره و جنس اش قوی تره بیشتر کار می کنه من دختر عموم ازون خرید هنوز سری عوض نکرده

من ۲۰ سال پیش خریدم و سری اول ۱۵ سال کار کرد و الآن سری دوم رو انداختم،ببین شناختن که میشناسم تو الم ...

خیلی خوبه که یک سری 15سال جوابگو بوده🥲

شما خودتون از کجا خریده بودین؟ واینکه منظور شما از پک کاملش یعنی غیر ژیلتش دیگه چی داخلش بود؟ خیلی دوست دارم بخرم

من ۲۰ سال پیش خریدم و سری اول ۱۵ سال کار کرد و الآن سری دوم رو انداختم،ببین شناختن که میشناسم تو الم ...

واینکه عزیزم ببخشید شما ازچه رنگ ژیلت ونوس استفاده میکردین وچند تیغه بود؟

من از بازار کویتی ها خریدم ولی الان دیگه بازار کویتی ها جنساش خوب نیست اون موقع بود

من پک صورتی رو خریدم که توش یه لوسیون کوچیک، ۲ تا سری یدک و اون کاور ژله ای روی دسته رو هم یه دونه یدکی داشت

اون موقع ینی سال ۸۴ فکر کنم سی چهل هزار تومن خریدم خیلی گرون بود و به اندازه پول یه گوشواره طلا بود

بعد سبز هم داشت که خیلی جالب نبود

اون وقت آبی هم داشت که مردونه بود ولی تختر عموم ک موهاش ضخیمه آبی خرید و آبی دیگه خیلی گرون بود فکر کنم ۱۰ تومن گرون تر بودش من نخریدم

بعد اینا عرب داشت آلمانی هم داشت که عربی ارزون بود آلمانی گرون بود آلمانی خریدیم

الان دیجی کالا نگاه کردم گذاشته ۴.۵ میلیون ولی نظرات رو خوندم فک کنم اون جنس اصلیه نباشه بعضیا می گفتن تولید ایران و چینه