2777
2789
عنوان

درد سینه و ترس 😣

202 بازدید | 4 پست

تو اقدامم 

حدودا 8 روز از امپول hcg و اقدامم میگذشت ک سینه هام تیر میکشید خیلی کم . اما دس میزدم دردی نداشت 

امروز دوباره چندبار تیر کشید هردو 

تا اینکه دس زدم ب سینه راستم نمیدونم چرا احساس میکنم داخلش یه جاییش درد میکنه همش احساس میکنم یه چیزی توشه ک دستم میخوره بهش  درد میگیره 

اصلا شدید نیس اما میترسم مریضی چیزی باشه 

مامانم میگه شاید بوی غذا خورده بهت . اره خورده بوس قورمه سبزی همسایه . اما اعتقادی ندارم  

بنظزتون درد سینه اونم نوکش نه ، داخلش ، علامت بارداریه یا مشکل از جای دیگس 😢

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزيزم امپول hcg يه امپول هورمونيه و درد و تورم سينه هات يه چيز طبيعيه اصلا و ابدا نگران نباش

واقعا ؟؟

یکی میگفت درد سینه ابدا از امپول نیس واسه همین ترسیدم

مرسی

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼
واقعا ؟؟ یکی میگفت درد سینه ابدا از امپول نیس واسه همین ترسیدم  مرسی

چرا عزيزم صد در صدش از امپوله 

خواهر منم اين امپول و دو بار زد هر دوبارم سينه هاش درد ميكرد بعد از چند روز خوب ميشه

تو هر چيز هورموني استفاده كني سينه هات درد ميگيرن حتي سنگينم ميشه اصلا نگران نباش