2777
2789

منم تازه 4 هفتمه

هیچی از بارداری نمیدونم

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قول میدم بچمونو مثل خودت بزرگ کنم عزیزقلبم-برو شهادت مبارکت باشه:)05.05.20 تاریخی که هیچ وقت فراموشم نمیشه...

منم ۱۶ هفتم

دقیقا همون نبضو دارم ،تازه بعضی موقعها همون سمت چپم(بچه اونسمته)احساس میکنم مورچه داره را میره😂اونجوری ریز قلقلکممیده انگار

دیروز تایم کنترلم بود دکترم گف همه چی خوبه نگرانی نیس...

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام شکمت سفت شده سنگین؟ ی حالت بلند میشی انگار از تو داره کش میاد

بعضی موقعها خیلی سفت میشه،بعضی موقعها هم یهو از جام بلند شدنی شکمم تیر میکشه و یه درد تیز میگیرم اون لحظه،راستی شکل شکمت چطوریه؟؟شکم من اصلا جلو نیومده درعوض پهن شدم ،هرکی میبینتم سریع میگه دورشکمو پهلوت پهنتر شده

۴روز دیگه وارد ماه ۵ میشم،نباید یکمجلومیومد؟ 🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعضی موقعها خیلی سفت میشه،بعضی موقعها هم یهو از جام بلند شدنی شکمم تیر میکشه و یه درد تیز میگیرم اون ...

برای من اومده البته من از اول بارداری نفخ داشتم شاید بخاطر اون الان اومده جلو ولی عکسامو نگاه میکنم مقایسه میکنم اومده یکم توام نگران نباش بدن با بدن فرق داره برای توام اومده یکم تخت که نیست شکمت؟ منم جن وقت دیگ ایشالا میشه ۵ ماه راستی سلفری دادی؟

برای من اومده البته من از اول بارداری نفخ داشتم شاید بخاطر اون الان اومده جلو ولی عکسامو نگاه میکنم ...

ایشالا به سلامتی فارغ بشی🩷

نه سلفری نرفتم

ان تی رفتم فقط

1
5
10
15
20
25
30
35
40