2777
2789
عنوان

ریزش موهام😭

30 بازدید | 6 پست

سلام بچهها، من ۲۱ سالمه، موهام بچگی خیلی پرتر بودن، البته از اول تارموهای لخت و نسبتا نازکی داشتم، اما توی سالهای اخیر به خاطر تغذیهی نامناسب و... و شایدم مدل اشتباه شستوشوی موهام، حجم موهای کل سرم مخصوصا جلوی سر و بالای پیشونیم خیلی کمتر شده، الانم حمام که میرم ریزش مو دارم، بعضی جاهای سرم مخصوصا فرق سر میبینم که تراکم موهام خیلی کمتر شده و حتی گاهی مشخصه پوست سرم، خیلی به خاطر موهام ناراحتم، از اولم شامپوی خاصی استفاده نکردم روی موهام فقط سیر پرژک، چیز دیگهای هم غیر از این نزدم به موهام، رنگم نکردم، سشوار و... هم نمیکشم زیاد، فقط اینکه برای دانشگاه موهام زیاد زیر مقنعه هستن، راهی و پیشنهادی برای حل مشکلم دارید؟! نمیخوام توی این سن کم موهام رو از دست بدم :(

به مادرم چندبار گفتم بریم دکتر ولی اهمیت ندادن:))))))

الان دارم مکملهای مختلف مصرف میکنم مثل آهن و...

میخوام موهام پرتر و ضخیمتر بشن و نواحی نسبتا کمپشت سرم پرتر بشن، کمکم کنید لطفا😢

از الگوی ریزشی که گفتی ممکن ، هورمونی یا ارثی باشه

تنبلی تخمدان نداری ؟؟؟

یا پریودیت نامنظم نیست ؟ جوش ؟ موی زائد ؟

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

عزیزم ببین مشکل هورمونی نداری من ریزشم بخاطر مشکل هورمونیهههه ولی درکل یکاری میگم انجام آب پیاز بجوشون بزن سرت ریشه ریزشتو درمان کنم منم اوللا فک میکردم ریزش موهام بخاطر کمبود ویتامینه🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از الگوی ریزشی که گفتی ممکن ، هورمونی یا ارثی باشه تنبلی تخمدان نداری ؟؟؟یا پریودیت نامنظم نیست ؟ جو ...

ارثی که موهای مادرم کمه نسبتا و جلوی سرشون پوستسر کاملا مشخصه، پدرم هم حجم خیلی کمی از موهاشون مونده

درمورد منظم بودن قاعدگی، معمولا منظم نبود برام و میشد که ۱۰ روز یا بیشتر عقب بیوفته، دکتر آنلاین رفتم، قرص فولیکوژن معرفی کردن بهم، یه دورهی دو ماهه مرتب مصرف کردم، بعد از اون حس میکنم منظمتر شدن برام، نمیدونم تاثیر اون بوده یا نه، ولی حس میکنم بدنم کمبود زیادی داشته باشه، چون میوه و غذا اونقدر نمیخوردم حدود چند سال نوجوونیم :(