2777
2789
عنوان

رابطه ❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 45 پست

مامانش برگشته گفته دختره دماغش خرابه باید درستش کنه

بعد گفته بانکمه ، پسرش بهش گفته چرا بهش نمیگی خوشگل گفته خب بانمکه

خانوما من چی بهش بگم برای رد کردنش ؟دوست دارم این رد کردنه از طرف من نباشه بدونه که باعث و بانی این رد کردنه

مادرشه

چی بهش بگم؟

آخه عیبش یکی دو تا نیست کهخسیس که هست، عادت های عجیب که داره، ده تا سیمکارت و ده کیلومتر برا یه لقمه ...

خانوما من چی بهش بگم برای رد کردنش ؟دوست دارم این رد کردنه از طرف من نباشه بدونه که باعث و بانی این رد کردنه

مادرشه

چی بهش بگم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باورم نمیشه وابسته این شدی ؟!😐والا این خسیس هست حسابگر هست خرافاتی هست زندگی رو سخت میگیره وابسته م ...

مادرشه

چی بهش بگم؟

من شخصا با توجه به چیزایی که گفتی حس مردانگی نگرفتم ازش، مرد باید از نظر فکری و مالی مستقل از خانواد ...

مادرشه

چی بهش بگم؟

جدا نمیشمفرار میکنم

مادرشه

چی بهش بگم؟

مامانش برگشته گفته دختره دماغش خرابه باید درستش کنه بعد گفته بانکمه ، پسرش بهش گفته چرا بهش نمیگی خو ...

چرا بندازی گردن دیگرون قطع کردن رابطه رو مستقیم بگو فکرامو کردم به درد هم نمیخوریم از هیچ جهات .و بعدم منتظر توجیه نباش بلاک کن

فقط چون بهت نگفته خوشگل و گفته با نمک بهت برخورده .اما کارهای پسر و خساست و بی عرضگیش برات مهم نیست ؟؟اگر مادره میگفت خوشگل .خوشحال بودی و میگفتی این مادر شوهر خوبه !!؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

مامانش برگشته گفته دختره دماغش خرابه باید درستش کنهبعد گفته بانکمه ، پسرش بهش گفته چرا بهش نمیگی خوش ...

به نظرم خیلی مودبانه و منطقی با هم صحبت کنید

حالا از طرف تو هم باشه موردی نداره. مگه مجبوری با هرکسی ادامه بدی؟

میتونی بگی این اخلاق های مادرت و بعضی از رفتارها و ارزش های من و شما با هم همخوانی نداره. یا از لحاظ فرهنگی تفاوت فاحش داریم (میتونی مثال سرکتاب و دعا و طلسم رو بگی که تو خانواده ما زشت و قبیح هست ولی شما روتین تصمیمگیری مادرت) خلاصه خیلی راه برای کات کردن مسالمت آمیز هست به نظرم

مامانش برگشته گفته دختره دماغش خرابه باید درستش کنهبعد گفته بانکمه ، پسرش بهش گفته چرا بهش نمیگی خوش ...

همین حرف مامانش کافیه که تموم کنی ،رو راست بگو مادرت بهم بی احترامی کرده و کاملا روی تو تسلط داره و من خوشم نمیاد چون دلم میخواد همسرم آینده م مرد مستقلی باشه.

دیگه هم جوابشو نده

همین حرف مامانش کافیه که تموم کنی ،رو راست بگو مادرت بهم بی احترامی کرده و کاملا روی تو تسلط داره و ...

مادرش اینو به من نگفته به پسرش گفته دختره دماغش فلانه

و من به پسره گفتم مامانت چی گفته گفت گفته بانمکی گفتم دیگه چی گفته گفت نمیدونم درست بگم یا نه گفتم بگو گفت گفته دماغش اینجوریه ولی از مامانم ناراحت نشو تو باید به دل من باشی که هستی بعد برگشته میگه مامانم انتظار داره مثل زن رونالدو برام بگیره

این حرفاش یعنی چی ؟

بگو من خونه باید به نامم باشه با یه مغازهبا مادر شوهر زندگی نمیکنمماهی یه مسافرت خارج هم میخوام

و من به پسره گفتم مامانت چی گفته گفت گفته بانمکی گفتم دیگه چی گفته گفت نمیدونم درست بگم یا نه گفتم بگو گفت گفته دماغش اینجوریه ولی از مامانم ناراحت نشو تو باید به دل من باشی که هستی بعد برگشته میگه مامانم انتظار داره مثل زن رونالدو برام بگیره

این حرفاش یعنی چی ؟

به نظرم خیلی مودبانه و منطقی با هم صحبت کنید حالا از طرف تو هم باشه موردی نداره. مگه مجبوری با هرکسی ...

این حرفاش یعنی چی ؟

مادرش اینو به من نگفته به پسرش گفته دختره دماغش فلانه و من به پسره گفتم مامانت چی گفته گفت گفته بانم ...

چه فرقی میکنه گفته دیگه مگه پسر خودش چیه

این حرفاش یعنی مامانش کنترلش میکنه، شاید الان پسره وانمود کنه من در تصمیم گیری مستقلم ولی اینجوری بنظر نمیاد و وقتی بری سر زندگی تازه مشکلاتتون شروع میشه