2777
2789
عنوان

رابطه ❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 45 پست

این عتیقه چیه اخه

محبوبه تو فیلم بامداد شدیه

درخواست دوستی ندید حتی شما بانوی محترم/اینجانب از لایک کامنتم بشدت متنفرم لایک کردن نشانه ضعف فرهنگی شماست/لعنت عامون بر لایک کننده و درخواست دهنده🎀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باورم نمیشه وابسته این شدی ؟!😐

والا این خسیس هست

حسابگر هست

خرافاتی هست

زندگی رو سخت میگیره

وابسته مادر و پدرش هست

بی عرضه هست

تازه من حس میکنم با چند نفر هم زمان هندل میکنه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

فقط اونجاش ک گفته خواستگارو ردش کن بعد با ننش رفته فالگیر

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

این یک آدم خسیس یا بشدت حساب گر و مامانی هست چرا با دوستش نمیره خرید لباس این همه بنزین خرج میکنه بره دانشگاه برا یه غذا

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

رو بنداز تو چاه توالت به سیفون هم بکش روش[/QUOTE]

مامانش برگشته گفته دختره دماغش خرابه باید درستش کنه

بعد گفته بانکمه ، پسرش بهش گفته چرا بهش نمیگی خوشگل گفته خب بانمکه

خانوما من چی بهش بگم برای رد کردنش ؟ دوست دارم این رد کردنه از طرف من نباشه بدونه که باعث و بانی این رد کردنه مادرشه

چی بهش بگم؟

آخه عیبش یکی دو تا نیست که

خسیس که هست، عادت های عجیب که داره، ده تا سیمکارت و ده کیلومتر برا یه لقمه نون یعنی چی آخه؟ وابسته به مادرش که هست، مادرش ناراضی که هست، دنبال دعا وطلسم هم که هست. پس فردا هم با دخالت و توطئه زندگی تون رو میپاشونه (در ضمن آدم فلج هم باشه باز باید بتونه ناخن دستش رو بگیره و ...) با این اخلاق همه کارهای شخصی مادرشوهر هم اولویت داره به تو، وابستگی به مادر و لباس خریدن پسر گنده با مادر رو دیگه نمی دونم چی بگم. دختر من 8 سالشه براش لباس انتخاب کنم می گه مامان لطفا بذار نظر خودم باشه شما لباس خودت رو انتخاب کن من لباس خودم رو icon

موندم چی دیدی تو این بشر ؟

حسنش فقط پولش هست اونم با این خسیس بازی لذتی از پولش نمیبری