2777
2789
عنوان

IVF آی وی اف

42 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها میشه راهنماییم کنید.

من شوهرم تحرک اسپرمش کمه . پیش یه دکتر زنان رفتم گفت باید آی وی اف کنی ولی برام عکس رنگی رحم نوشت تا از من مطمین بشه.

میشه کسی که تجربه داره بگه باید چیکار کنم؟

اخه یکی بهم گفت به جا اینکه وقتمو الکی پیش این دکتر هدر بدم مستقیم برم مراکز ناباروری پیش دکتری که متخصص آی وی اف هست.

میشه بگید چیکار کنم؟ واقعا کلافه شدم🥲 نه دکتری میشناسم نه کسی و دارم باهاش مشورت کنم و نه بلدم چیکار کنم😢😢😢😢😢

اون دکتربایدبفرستت مرکزناباروری برا ای وی اف فقط همینومیدونم

یعنی با نامه ی دکتر باید برم مراکز ناباروری و اینکه میدونی دکتر رو خودم باید انتخاب کنم یا هر دکتری که خوده مرکز بگه؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

یعنی با نامه ی دکتر باید برم مراکز ناباروری و اینکه میدونی دکتر رو خودم باید انتخاب کنم یا هر دکتری ...

اره که هزینش کم باشه دکترنامه میده که باردارنمیشی بعدهزینش کمترمیشه اونجاواینک هردکتری ک بری فک کنم میشه چون من توسونوگرافی دوتاخانم دیدم اونابهم گفتن پرسیدم براهزینه گفتن رفتن دکتربعداون نامه دادبراناباروری اونجارفتن وکاراشونوکردن البته اونابراپسردارشدن بودن گفتن دکترفرستادتمون که هزینه کمتربشه

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

عزیزم بستگی داره چند سالته و چه مدت از اقدامتون برای بارداری گذشته؟

اگر بالای 35 سال هستی و بیش از یکساله که داری اقدام میکنی برو مرکز ناباروری

من مام میرم خوبه راهنماییت میکنن باید چیکار کنی

عزیزم بستگی داره چند سالته و چه مدت از اقدامتون برای بارداری گذشته؟اگر بالای 35 سال هستی و بیش از یک ...

خودم همسرم مام واریکوسلش رو عمل کرد ولی هر جا کامنت خوندم یه سری ها میگن فقط بلدن پول بگیرن . به نظر شما خوبه برم مام؟ و اینکه جسارتا شما هم آی وی اف هستی ؟ میشه اسم دکترت رو بهم بگی

خودم همسرم مام واریکوسلش رو عمل کرد ولی هر جا کامنت خوندم یه سری ها میگن فقط بلدن پول بگیرن . به نظر ...

آره مام خوبه

خوب راهنمایی میکنن

اره من میخوام اقدام کنم برای آی وی اف

دکتر تمیزی و دکتر اطرج/ یکسال پیش هم رفته بودم گفتن برم طبیعی اقدام کنم ولی باردار نشدم

حالا میخوام برم برا آی وی اف

یعنی با نامه ی دکتر باید برم مراکز ناباروری و اینکه میدونی دکتر رو خودم باید انتخاب کنم یا هر دکتری ...

نه عزیزم کلا این دکترو ول کن خیلی راحت برو مراکز ناباروری بگو میخوام ای وی اف کنم اونجاداخل بیمارستان همه دارن عکس رنگی ازمایش سونو دیگه نیازی نیس هی بری این مطب اون مطب من خودم ای وی اف انجام دادم باپای خودم رفتم گفتم شوهرم همکاری نمیکنه واسه بچه دارشدن میخوام ای وی اف کنم همین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم بستگی داره چند سالته و چه مدت از اقدامتون برای بارداری گذشته؟اگر بالای 35 سال هستی و بیش از یک ...

گلم ربطی ب ین نداره من زیر ۳۰بودم دوبار سقط مکرر داشتم مشکل از شوهرم بود همکاری نمیکرد دارو بخوره رفتم بیمارستان ارش دولتیم هست ارزونم هست گفتم سوهرم همکاری نمیکنه مستقیم میرم ای وی اف الانم دخترم ۱۹ماه و نیمشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نه عزیزم کلا این دکترو ول کن خیلی راحت برو مراکز ناباروری بگو میخوام ای وی اف کنم اونجاداخل بیمارستا ...

وای شوهر منم همکاری نمیکنه . بحث هزینه ها یه طرف بحث رقتوامد و برو و بیا یه طرف دیگه

وای شوهر منم همکاری نمیکنه . بحث هزینه ها یه طرف بحث رقتوامد و برو و بیا یه طرف دیگه

دیگه باید تحمل کنی اینم یه دوره داره بگذره انشائ الله ک خیره خدابزرگه