2777
2789
عنوان

تجربه افسردگی

59 بازدید | 5 پست

خانم ها میشه بگید چجوری نجات پیدا کردین یه حس سنگینی تنبلی شلوغی ذهن نمیدونم چجوری بگم انداختن عقب کارها یا چشم زخم هستن اطرافیانی که نمی تونن یه لبخند شما رو تحمل کنن انرژی منفی دیگران سریع گرفتن تاثیر پذیری انرژی چجوری میشه خلاص شد واقعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا حال منو

سنگینی قلب بدون دلیل

گریه

احساس کینه نسبت به خانواده

اهمالکاری

بی انگیزگی

خستگی مفرط

تنبلی

مدت ها کارای خونه رو شوهرم میکرد

من دیگه فلج شده بودمو نمیتونستم حرکت کنم از شدت غم

ولی زجه میزدم خدایا دستمو بگیر منو توی این حالم رها نکن صدا میزدم معصومین رو میگفتم منو از جام بلند کنین من دیگه توان ندارم من نمیتونم برای خودم کاری کنم

یه روز داشتم گریه میکردم باز کمک میخواستم دیگه چشام گرم شده بود یکی توی گوشم گفت نمیخواد همه ی کاراتو انجام بدی فقط پاشو یه دونه از ظرفای کثیفتو بشور من خواب بودم ولی صدا از بیرون خواب میومد توی خوابم نبود انگار یکی از اعضای خونواده حرف بزنه ولی صداش نا آشنا بود

سریع بیدار شدم برام سخت بود پاشم ولی بزور بلند شدم رفتم یه دونه لیوانمو شستم دوباره نشستم گریه کردم دوباره پاشدم دو تای دیگه رو شستم باز نشستم و از وضع خونه داشتم گریه میکردم

یک ماه طول کشید تا کارای عقب افتادمو انجام بدم چون توان نداشتمو کم کم اینکارو میکردم به مرور بهتر شد حالم یکسال میگذره من همچنان گاهی دچار افسردگی میشم ولی اون صدا انگار بهم نیرو داد انگار بهم فهموند نمیخواد شق القمر کنی پاشو فقط یه قدم کوچیک بردار

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
دقیقا حال منو سنگینی قلب بدون دلیلگریه احساس کینه نسبت به خانواده اهمالکاری بی انگیزگی خستگی مفرط تن ...

چقدر عجیب خیلی وقت ها ی همچین حس هایی منو هول میدن