2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

186 بازدید | 27 پست

من ازبرنامه مشاورعقب افتادم

گزارشکاردروغ بهش دادم

تاوقتیم خودمو مجبورنکنم نمیخونم

مشاورم گفت دروغ بگه کسی قلم پاشومیشکونم و کتک و ....

به خدا که کتک میزنه مطمینم پسرودخترهمنداره

هول نیستا واقعاازرو دلسوزیه

براهمین نمیتونم بهش بگم

به نظرم ازالان بشینم جبران کنم کمتربخوابم و کلا5ساعت دیگه بخوابم تاوقتی که بتونم جبران کنم

زیست ده یادم رفته و درواقعباید16جلسه زیست دورتندببینم یادم بیاد و جزوه هایی که یادداشت کردموچک کنم ببینم درسته یانه

5ونیم جلسه هم ریاضی کرمی

9جلسه هم شیمی هادیانفر

میگم سطح هادیان ازفراهانی بالاتره نه؟حقیقت فراهانی یه سال باهاش پیش رفتم دراون حد راضی نبودم بیشتر مسخره بازیه و سطح تدریسش متوسط ره به پیشرفته هس و پیشرفته نیس ولی به نظرم هادیان مسایلش بهتره

😑

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوای مشاورت رو عوض کنی؟

درسته که باید با جدیت برخورد کنه ولی وقتی درحدی هست که نمیشه بهش گفت عقب موندی و مجبوری تهش بار روانیش رو خودت تحمل کنی چه فایده داره.الانم برای جبرانش دوباره از برنامه اون عقب میوفتی.

بابا من 407 کنکورمیدمامسال میرم11تجربی

این چه مشاوریه

کتک میزنه چیه

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

میخوای مشاورت رو عوض کنی؟درسته که باید با جدیت برخورد کنه ولی وقتی درحدی هست که نمیشه بهش گفت عقب مو ...

نه ببین وحشتناک عقب افتادم اخه

اگه عادی باشه قبول میکنه

نه عوضش نمیکنم اصلا و ابدا

6تامشاور رو توچنلای تلگرام ازاین و اون پرسیدم راضی نبودن

ایشون کارش درسته

خودش دکتره دانشگا تهران

توماز کارمیکنه

3تامدال المپیادفیزیک داره

حتی برا فیزیک میخوام برم پیشش خیلی از فیزیکش تعریف میکنن

از منی که پسفردا برای سال دوم میخوام کنکور بدم

اصلااااااا حرف مشاور مهم نیست که دعوا کنه خیلی قاطع بهش بگو کلاسامو عقب افتادم

ببین اینده توعه تو باید درس بخونی

مشاور وظیفشه برنامه درست بهت بده

بهش بگو دوباره برات برنامه بده

یه چیز دیگه لطفا خودتو خیلی با کلاس مشغول نکن خوندن خودت خییییلی مهم تره

الان کلاسای جمعبندی قضاتی داشت میگفت من اول سال ۵۰۰ تا تست از یک تیپ حرکت شناسی حل کردم مگه دانش اموز الان یادشه یا مگه قراره بره فیزیکو ۱۰۰ بزنه

باید مباحث اسون و روان تر رو بخونی

واینکه توروخدا گزارشکار الکی نفرست از مشاورتم خجالت نکنش

من بخاطر همینا پشت کنکور موندم

نه ببین وحشتناک عقب افتادم اخهاگه عادی باشه قبول میکنهنه عوضش نمیکنم اصلا و ابدا6تامشاور رو توچنلای ...

خب پس به نظرم بهش بگو

تهش خیلی بد دعوا میکنه توهم یه اشکی میریزی و دپرس میشی مهم اینه دوباره برنامه طبق شرایطت میده و میگذره

باید بزنه خباون دستش اومده دانشاموزای الان چه مدلین

عالیه

از منی که پسفردا برای سال دوم میخوام کنکور بدم اصلااااااا حرف مشاور مهم نیست که دعوا کنه خیلی قاطع ب ...

عزیز نمیتونم بگم من

میدونی خودش گف عجله ای نیس بشینی الان 11روشرو کنی

خودم دوباره مرور میزارم تمام درسارو برازیست مثلاگفت

پس خوب نیس عقب افتادگیاموجبران کنم به خودش نگم؟درعرض یه هفته جبران میکنم مگه اینکه امتحان بندازه برم ازمونشو بخونم