2777
2789
عنوان

خانواده

192 بازدید | 21 پست

من خودم از سمت مادري مسیحی هستم

از سمت پدری مسلمان

کلا من و پسر عمو و دختر عمه ام یک جورایی پسر خاله و دختر دایی من هم حساب میشن

یادمه از بچگی میرفتیم خونه این دو تا

یک طرف پدربزرگم تو گوشمون قرآن میخوند و از احکام میگفت یک طرف اون جلو ما تلوزیون روشن میکرد انجیل و.... میزاشت به زبون بی زبونی میخواستن بکشونن مون سمت خودشون من و بقیه خندمون میگرفت چون همه مون میخواستیم زرتشتی بشیم😂😂😂

الان یادشون افتادم چقدر دلم براشون تنگ شده خدابیامرز ها چشم دیدن هم دیگه رو نداشت،،،چقدر خوش بود اون دوران عی کاش میشد برگردم بهش و تا میتونم از حضورشون استفاده کنم💔

🌴🌴🌴🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رگ ارمنی داری ؟

England and Iran ❤️🇬🇧 I love you Manchester city 🩵🇬🇧I love you Alexander my love ❤️🫂 Jesus the savior of the world ❤️✝️ basketball ❤️👸🏻 Starry Night 💜💙🩵🌌 I love you Celine. Samantha and Sam my children 💞🫂Bandar Anzali and Langerud🩵⛵⚓🤍Men are not allowed to enter!!!!!! Happy soul my dear Father 😭⚰️🖤✝️. نرها مرد های گرامی درخواست ندین ورود شما ممنوعه به انگلیسی گفتم انگار متوجه نشدین امیدوارم الان متوجه بشین !!!!!!!!!!

ی سوالچطور راهتون میدن کلیسا؟ نامه ورود دارین یا چیزی که دینتون رو تایید کنهمسلمان راه نمیدن اخه

تو شناسنامه ثبت شده دینمون

England and Iran ❤️🇬🇧 I love you Manchester city 🩵🇬🇧I love you Alexander my love ❤️🫂 Jesus the savior of the world ❤️✝️ basketball ❤️👸🏻 Starry Night 💜💙🩵🌌 I love you Celine. Samantha and Sam my children 💞🫂Bandar Anzali and Langerud🩵⛵⚓🤍Men are not allowed to enter!!!!!! Happy soul my dear Father 😭⚰️🖤✝️. نرها مرد های گرامی درخواست ندین ورود شما ممنوعه به انگلیسی گفتم انگار متوجه نشدین امیدوارم الان متوجه بشین !!!!!!!!!!

ی سوالچطور راهتون میدن کلیسا؟ نامه ورود دارین یا چیزی که دینتون رو تایید کنهمسلمان راه نمیدن اخه

باید بری دین ات رو انتخاب کنی که خیلی خیلی چیز سختی هست دادگاه و..... زیاد داره میفرستن پیش چند تا آدمی که به احکام دین فعلی و دینی که میخوای انتخاب کنی وارد هستن کسی به دین فعلی تو آگاه هست باید بفهمه راهی هست که تو این دین بمونی مجبوری از دین بری و.... بعد این رو راضی کردی میری بعدی که بعدی انگار بفهمه بدرد این دین میخوری یا نه بعد باید بری دادگاه یک سری پرونده و.... داره تو کشور ایران اکثرا دینی بجز اسلام بدرد نمیخوره چون خیلی جا ها حق ات رو میخورن برای ورود به کلیسا هم باید نامه داشتی باشه و رسما عضو کلیسا شده باشی البته ما یادمه میرفتیم کلیسا خیلی خیلی خانواده مادريم ازيت میشدن

🌴🌴🌴🇮🇷

آره البته برا مسلمان ها فکر کنم همچین چیزی نیست ولی اگر به دین دیگه ای پایبند باشی مینویسه تو شناسنا ...

مادر من از ارامنه بود و پدرم کلا ایرانی نبود برای همین بشدت به دینم پایبندم

نمیدونم والا ولی نه کلا تو منطقه ای که زندگی میکردیم خیلی خیلی مسیحی و مسلمان بود

بیشتر ایرانیان مسیحی ارامنه هستن یا دورگه