2777
2789
عنوان

گرمی کبد

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 26 پست
عمو چنگیز واس همون تریاکاس که هی میریزی تو چای 😂🦦من خودم کبدم نیم درجه چرب شده ۲۳ سالمه از الکل ال ...

😅😆😅😆😅😆😅😆😅😆

وای خدا نکشتت تریاک کجا بود وای

اره مشروبم کبدو ضعیف میکنه تریاک سودا میکنه مشروب دموی میکنه

شنگولای 1990 هستم از نی نی یار خواستم از اخطار مشکی که خودم خواستم تعلیقم کنه هرکاری کردم رفع تعلیقم کنه نکرد با یه کاربری دیگه اومدم.

چرا مشاوره نمیگری ؟از طب اسلامی

تو صحبتای دکتر خیر اندیش زیاد میرم کییت تخمدانم هم بخاطر علم خیر اندیش کمتر شده خوب شده ولی خسته شدم دیگه بریدم سردی میخورم تاثیر داره ولی کوتاه مدت

شنگولای 1990 هستم از نی نی یار خواستم از اخطار مشکی که خودم خواستم تعلیقم کنه هرکاری کردم رفع تعلیقم کنه نکرد با یه کاربری دیگه اومدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخونم باشه هرچی سنم میره بالا بدتر میشم تو نوجوونی غلبه دموی داشتم ولی تو بچگی امون صفرا الان سن رش ...

بعضیا همزمان غلبه چند مزاج دارن

ولی گرمی و بخار کبد رو جدی بگیرین چون باعث مشکلات پوستی میشه

صفحه اول تاپیکم بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن منم اوایل که چربی کبد داشتم پهلوم درد میگرفت اما خدا ...

پهلو یا قسمت کبد؟؟؟

هرگـاهخستگےبرمـنسنگینمےشودصدایتمےڪنمیاابـا؏ـبدالله 💔

قسمت کبد و کمی پهلو بعد از خوب شدن چربی کبد، دیگه درد نداشت خداروشکر

من داغونم پوستم ۲۰ سال پیرتر شد تو دوماه بخاطر گرمای تابستون و گرمتر شدن کبدم.

سبک زندگیت رو عوض کن

منم کبدم بد چرب بود اول از همه شیرینی و قنددرو حذف کردم بعد چربی و برنج رو

هر روز هم پیاده روی داشتم تو ششماه کلی لاغر کردم و کبدم خیلی بهتر شد

سبک زندگیت رو عوض کن منم کبدم بد چرب بود اول از همه شیرینی و قنددرو حذف کردم بعد چربی و برنج رو هر ر ...

ولع به شیرینی بالاست ولی برنج کم میخورم چربی خیلی کم میخورم فقط شیرینی زیاد میخورم

ولع به شیرینی بالاست ولی برنج کم میخورم چربی خیلی کم میخورم فقط شیرینی زیاد میخورم

بجای شیرینی از قند دیابتی استفاده کن از کشمش و خرما و میوه خشک شده استفاده کن

بجای شیرینی از قند دیابتی استفاده کن از کشمش و خرما و میوه خشک شده استفاده کن

آره مادرمم میگه قند و شیرینی کم بخور

تو زمستونا تو سرما میرم از درون داغ میکنم خوابم کم میشه بیقرار میشمپیاده روی کنم زیاد بیخواب میشم زی ...

منم کبدم مشکل داره یه ساله مداوم از عطاری دمنوش عرق میخرم موقع مصرف دارو ها یکم بهترم تا تموم میشه دوباره باز شروع میشه