2777
2789
عنوان

گرمی کبد

152 بازدید | 27 پست

کبدم خیلی بهمریخته هرچیم سردی میخورم فایده کم داره چمه چیکار کنم فقط پیاده روی میکنم کبدم یکم خوب میشه و راحتم هر غذایی رو میخورم یمدت که بشینم راه نرم کبدم شدید بهم میریزه خیلیم لاغرم .

طبع پایم هم صفرا با غلبه دموی هست.

شنگولای 1990 هستم از نی نی یار خواستم از اخطار مشکی که خودم خواستم تعلیقم کنه هرکاری کردم رفع تعلیقم کنه نکرد با یه کاربری دیگه اومدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راه نرم کبدم هیچ غذایی رو قبول نمیکنه فقط راه میرم همه غذاهارو میخورم ولی بادمجون و چندتا از غذاهارو مردد هستم بخورم نمیخورم کسی مثل من بوده یا هست تجربتونو بگین یبوستم گرفتم

شنگولای 1990 هستم از نی نی یار خواستم از اخطار مشکی که خودم خواستم تعلیقم کنه هرکاری کردم رفع تعلیقم کنه نکرد با یه کاربری دیگه اومدم.

طبعمونو چطوری بفهمیم

قدت چنده

وزنت چنده

موقع خوردن ادویه و پیاز و سیر حوش میزنی یا نه

رنگ پوستت چه رنگیه

میل جنسیت چطوره

عصبی هستی یا اروم یا دمدمی

خوابت کمه یا زیاد

با سختی میخوابی یا راحت

تو زمستونا رنگ صورتت شده گاهی سیاه بشه بیدلیل

علائمت چیه؟

تو زمستونا تو سرما میرم از درون داغ میکنم خوابم کم میشه بیقرار میشم

پیاده روی کنم زیاد بیخواب میشم زیاد کار کنم تپش قلب میگیرم بیقرار و بیخواب میشم

تو زمستونا رنگ پوستم روشن میسه ولی سرما زیاد شه صورتم یه آن تا نیمساعت سیاه میشه

گرم و خش میخورم مثل پیاز یا ادویه یا احیل جوش میزنم کل بدنم سوزن سوزن میشه

شبا موقع خواب همش بدنم سوزن سوزن میشه

راه میرم طوریم نیست تا میشینم سوزن سوزن میشم

تو تابستون کل بدن و صورتم زردو شکلاتی میشه تو زمستون سفید

سردی بخورم سردو تر چاق میشم ولی حس میکنم کبدم تندتر کار میکنه وقتی سردی تری میخورم انگار میخواد تری رو دفع کنه بزور از بدنم بیقرار میشم بیخواب میشم وقتی سرد وتر بخورم

سردوخشکم میخورم باز سوزن سوزن میسم

لبام مدام خشکه

زبونم سرخه

وقتی سردوتر بخورم ۵ کیلو چاق میشم رنگم باز میسه ولی تا بزارم کنار سریع لاغر میشم ۵ کیلورو تو یکهفته کم میکنم

تو لاغری صورتم خیلی تو میره عین معتادا میشم

تو زمستونا سریع شکمم سردی میکنه یبوست و تنگی مقعد میگیرم دلدرد میگیرم

گرم و تر بخورم نمیخوارم اصلا اذیت نمیشم فقط گرمم میشه ولی گرم و خشک میخورم بیچارم.

درد هم داری؟ واسه من شدید درد میکنه

نه فقط شکم درد میشم بخاطر معدم معدم خالی بمونه پاینن شکمم روده هام شدید درد میگیره

صفحه اول تاپیکم بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

میخونم باشه هرچی سنم میره بالا بدتر میشم تو نوجوونی غلبه دموی داشتم ولی تو بچگی امون صفرا الان سن رشدم تموم شد دوباره صفرا شدم رو سودا هم حساسم سرد خشکم بخورم میخوارم